Besiktas, Kayserispor Deplasmaninda

Besiktas, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasinda Kayserispor’a konuk olacak. Siyah-beyazlilarin 25’e 11 galibiyet üstünlügü bulunuyor. Kara Kartal, bu karsilasmayi kazanarak bu sezon ligde ilk kez üst üste 4 galibiyet elde etmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasinda Besiktas, Kayserispor’a konuk olacak. Kayseri Stadyumu’nda yarin saat 16.00’da oynanacak müsabaka öncesi siyah-beyazlilar, ligde 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 maglubiyet ile aldigi 32 puanla 5. sirada yer alirken Kayserispor ise 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 maglubiyet ile topladigi 26 puanla 8. sirada bulunuyor.

Süper Lig’de 45. randevu

Iki takim bugüne kadar Süper Lig’de 44 kez karsi karsiya geldi. Besiktas 25 defa sahadan 3 puan ile ayrilan taraf olurken Kayserispor 11 karsilasmada gülen taraf oldu. Ligde oynanan 8 müsabaka ise beraberlik ile sonuçlandi. Söz konusu maçlarda siyah-beyazlilar rakip fileleri 69 kez havalandirirken kalesinde 43 gol gördü. Besiktas ile Kayserispor arasindaki son maç sezonun ilk yarisinda Vodafone Park’ta oynandi ve bu mücadeleyi Besiktas, taraftari önünde 1-0 kazanmayi basardi.

Besiktas, bu sezon ilk pesinde

Siyah-beyazlilar Kayserispor karsisinda galip gelirse bu sezon ilk kez üst üste 4 galibiyet elde etmis olacak. Kartal, Süper Lig’de oynadigi son 3 karsilasmadan galibiyet ile ayrildi. Siyah-beyazlilar bu süreçte Adana Demirspor’u 1-0, Kasimpasa ve Konyaspor’u ise 2-1’lik skorla maglup etti. Besiktas, Kayserispor deplasmanindan da galibiyet ile dönerek ligde bu sezon ilk defa üst üste 4 galibiyet alarak seriye devam etmek istiyor.

Mete Kalkavan düdük çalacak

Kayseri Stadyumu’nda yarin saat 16.00’da baslayacak müsabakayi hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’in yardimciliklarini Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoglu yapacak. Karsilasmanin dördüncü hakemi Zorbay Küçük olacak.

Kaynak: İHA