Aydin'da Hentbolun Yildizlari Belli Oldu

Aydin’da okul sporlari çerçevesinde düzenlenen hentbol müsabakalari çekismeli mücadelelere sahne olurken, il birincileri bölge sampiyonasinda Aydin’i temsil edecek.

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde sporun tabana yayilmasi amaciyla düzenlenen okullar arasi turnuvalar hiz kesmiyor. Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün Okul Sporlari faaliyet programi çerçevesinde düzenlenen Okullar Arasi Küçükler Kiz Erkek Hentbol Il Birinciligi Müsabakalari tamamlandi. Aydin Lisesi Spor Salonu’nda yapilan müsabakalara, kiz kategorisinde 6 takim, erkek kategorisinde 6 takim olmak üzere toplam 12 okuldan 150’yi askin sporcu katildi.

Il birincisi olan takimlar ileri bir tarihte gerçeklestirilecek olan Hentbol Bölge Grup Sampiyonasi’nda Aydin ilini temsil etmeye hak kazandi. Heyecanli ve çekismeli müsabakalara sahne olan turnuva sonucunda Küçükler Erkek Kategorisinde Gazipasa Ortaokulu birinci, Incirliova Gerenkova Ortaokulu ikinci ve Haci Lütfiye Atay Ortaokulu üçüncü oldu. Küçükler Kiz Kategorisinde ise Gazipasa Ortaokulu birinci, Kuyucak Atatürk Ortaokulu ikinci ve Nazilli Orhangaz Ortaokulu üçüncü oldu.

Müsabakalarin ardindan dereceye giren takimlar için düzenlenen törenle sporculara madalya ve kupalari, Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Okul Sporlari Sube Müdürü, Hentbol Il Temsilcisi, Okul Müdürleri, Beden Egitimi Ögretmenleri ve Antrenörleri tarafindan takdim edildi.

Kaynak: İHA