Alfons Groenendijk Açiklamasi 'Bu Stattan Basimiz Dik Ayriliyoruz'

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, Galatasaray maçindan sonra yaptigi açiklamada, "Bu stattan basimiz dik ayriliyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasinda Antalyaspor deplasmanda mücadele ettigi Galatasaray’a 2-1 maglup oldu. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, "Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Sonuçlari alamiyoruz. Bu müthis atmosfere puan ve puanlar için gelmistik. Sakatlarimiz ve eksikliklerimiz var. Oyuncularim yüzde yüzünden fazlasini verdi. Vermesi de gerekiyordu. Ilk yariya bakacak olursak Larson’un direge takilan pozisyonu var. Ilk yarida yeni kalecimiz harikalar yapti. Onun da müthis performansiyla ilk yariya 0-0 girdik. Ikinci yariya gelirsek, bizim orta problemimiz var. Ortayi önce kestirmemek sonra da vurdurmamiz lazim. Maalesef ikisine de müsaade ettik. Rakip 1-0 öne geçti. 1-0’dan sonra buna ragmen vazgeçmeyen bir Antalyaspor vardi. Güray’in harika ortasinda Luiz’in kafasiyla 1-1 yaptik. Birkaç dakika sonra ikinci gol, birinci golün kopyasi gibi oldu. Kalemizde ikinci gole engel olmadik. Maçin sonlarinda firsatlari degerlendiremedik. Sonuç olarak 2-1 yenildik. Bu seviyede, bu kadar tecrübeli olan oyuncunun basit kirmizi kart görmemesi lazim. Bunlarin bilincinde olmasi lazim. Luiz önümüzdeki Ümraniye maçinda olmayacak. Haji Wrigt da bildiginiz gibi sakat. Geriye kalan 18 maçimiz var. Bu durumdan çikacagimiza inancim ve güvenim tam. Bunlari sonuca ve skora dönüstürmemiz gerekiyor. Bu stattan basimiz dik ayriliyoruz. Galatasaray’i tebrik ediyorum. Sezon sonuna kadar görülen o ki Fenerbahçe ile sampiyonluk yarisinda olacak. Onlara da basarilar diliyorum" diye konustu.

ABD’li futbolcu Haji Wright’in transfer olmasi durumunda planlarinin sorulmasi üzerine Groenendijk, "Gollerimizin yüzde 50’sini kendisine yazabiliriz. Takimin önemli bir parçasi. Transfer durumu varsa iyi performansindan dolayi kendisine gelen tekliflerdi. O giderse yeni santrfor almak durumundayiz. Biz de bu arayisa girecegiz. Ancak resmi bir açiklama yok. Açiklama olana kadar bizle mücadeleye etme durumdadir. Resmi açiklamaya olana kadar kendi oyuncum gibi konusmak tercih ediyorum Haji Wright hakkinda" diye cevap verdi.

Kaynak: İHA