Okan Buruk Ve Ayhan Akman, Galatasaray Kulübü Üyesi Oldu

Teknik Direktör Okan Buruk ve Futbol Direktörü Yardimcisi Ayhan Akman, Galatasaray Spor Kulübü üyesi oldu.

Ikili için Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda düzenlenen berat törenine Galatasaray Spor Kulübü Baskani Dursun Aydin Özbek ve Yönetim Kurulu Üyeleri katildi.

Okan Buruk ile Ayhan Akman’in üyelik beratlari Baskan Dursun Aydin Özbek tarafindan takdim edildi.

Baskan Dursun Aydin Özbek, Okan Buruk ve Ayhan Akman, berat töreni sonrasi Galatasaray Televizyonu’na açiklamalarda bulundu. Baskan Özbek, su ifadeleri kullandi:

“Hem Okan hoca hem Ayhan hoca ikisi de Galatasaray’a senelerce hizmet etmis önemli kisiler. Dolayisiyla Galatasaray Spor Kulübü’nde onlarin üye olmasi da çok önemliydi. Bizim dönemimize denk geldi. Bugüne kadar verdikleri hizmetlerin üzerinde bundan sonra da Galatasaray Spor Kulübü’ne üye olarak hizmet verecekler. Onlarin degerli sportif bilgileriyle Galatasaray’in daha basarili olacagina inaniyorum. Kendilerine de bu üyelik sürecinde basarilar diliyorum. Genel Kurullarda bulunsunlar ve Galatasaray’a hizmet etmekten de hiçbir zaman yorulmasinlar.”

Okan Buruk: "Üye olarak da uzun yillar Galatasaray’in gelecegi ve basarisi için hizmet ederim"

Kulüp üyeliginden dolayi çok mutlu oldugunu dile getiren Teknik Direktör Okan Buruk, sözlerini söyle sürdürdü:

“Öncelikle baskanima tesekkür ediyorum. Onun kontenjanindan böyle bir serefe layik olduk. O yüzden çok mutluyum. Galatasaray’a futbolcu olarak hizmet verdim, simdi teknik adam olarak hizmet veriyorum, üye olarak da uzun yillar Galatasaray’in gelecegi ve basarisi için hizmet ederim.”

Futbol Direktörü Yardimcisi Ayhan Akman ise, “Ilk önce baskanima ve yönetim kurulu üyelerimize tesekkür ediyorum. Var olsunlar. Galatasaray’da futbolcu olarak görev yaptim, hoca olarak görev yaptim. Simdi de idari bölümünde çalisiyorum. Galatasaray’in neresinde olursa olsun görevi layikiyla yapmaya çalisiyoruz. Bizi üyeligi layik görenlere, herkese çok tesekkür ederiz” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA