Kaymakam Arikan Sampiyon Sporculari Agirladi

Geçtigimiz günlerde Manisa Okullararasi Kick-boks müsabakalarinda 7 madalya kazanarak il birincisi olan Sarigöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi kick-boks takiminin sporculari Sarigöl Kaymakami Ali Arikan’i ziyaret etti. Kaymakam Arikan Türkiye Sampiyonasinda Manisa’yi Yozgat’ta temsil edecek olan sporculara basarilar diledi.

Okul sporlari çerçevesinde Manisa il genelinde yapilan Liselerarasi Kick-boks turnuvasinda il birinciligini elde eden Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi ögrencileri ile antrenörleri Metin Yegen, Sarigöl Ilçe Gençlik Spor Müdürü Gökhan Yildirim, Ilçe Milli Egitim Müdürü Cezmi Yildirak ve son olarak Kaymakam Ali Arikan’i ziyaret etti. Sarigöl Kaymakami Ali Arikan 2-5 Mart tarihlerinde Yozgat’ta düzenlenecek Türkiye Sampiyonasina katilmaya hak kazanan sporculara basari dileklerinde bulundu.

Sarigöl Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yildirim ise, "Sporcularimizin elde ettigi basarilarla gururlandik. Onlari basarilarindan dolayi tebrik etmek, basarilarinin devamini dilemek ve her zaman yanlarinda oldugumuzu göstermek adina gençlerimizle bir araya geldik. Sarigöl olarak bu tip basarilara açiz. Insallah Metin Hocam gibi degerli sporcular ve Sarigöl’e kazandirilan tesislerle bu basarilar artarak devam edecek. Sportif faaliyetlerde her zaman destek olan Kaymakamimiz Sayin Ali Arikan ve Ilçe Milli Egitim Müdürümüz Sayin Cezmi Yildirak’a desteklerinden dolayi sahsim ve sporcularimiz adina tekrar tesekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: İHA