Filenin Kazanani Çameli Belediyesi Oldu

Çameli Kaymakamligi ve Çameli Belediyesi tarafindan düzenlenecek olan Kurumlar Arasi Voleybol Turnuvasinin kazanani Çameli Belediyesi takimi oldu.



Çameli’de 12 takimin yaristigi Kurumlar Arasi Voleybol Turnuvasinda sampiyon belli oldu. Kiyasiya mücadelelerin yasandigi voleybol turnuvasinda, 4 grupta 3 hafta boyunca birbirinden çekismeli müsabakalar oynandi. Turnuvanin son gününde dün akam Çameli Belediyesi ile Milli Egitim Müdürlügü sampiyonluk, Orman ve Adliye takimlari ise üçüncülük ve dördüncülük maçinda karsi karsiya geldi.

Finali dolu tribünler önünde oynanan turnuvanin kazanani Çameli Belediyesi olurken, Ilçe Milli Egitim ikinci ve Çameli Orman ise üçüncü oldu. Dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Kaymakam Kübra Eroglu, Belediye Baskan Vekili Ismail Kesmen ile Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman tarafindan takdim edildi.

Turnuvada dereceye giren takimlari kutlayan Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, “Turnuvanin kazanani her zaman dostluk ve kardesliktir Turnuvalar boyunca centilmence oynayan tüm takimlara voleybol turnuvasinin basindan sonuna kadar tribünde takimlarimizi yalniz birakmayan tüm Çamelili hemsehrilerimize, turnuvada mücadele eden oyuncularimiza, hakemlerimize, turnuvayi organize eden Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügümüze emeklerinden dolayi tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA