Erdal Rakip, Antalyaspor'da

FTA Antalyaspor, Kuzey Makedonyali orta saha oyuncusu Erdal Rakip ile 2.5 yillik sözlesme imzaladi.

FTA Antalyaspor, 26 yasindaki orta saha Erdal Rakip’i kadrosuna katti. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine FTA Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Boztepe katildi.

Boztepe, imza töreninde yaptigi konusmada, camianin evladi olan Dogukan Sinik ile basladiklari ara transfer dönemine Erdal Rakip ile devam ettiklerini belirterek, “Erdal, önümüzdeki 2.5 yil boyunca bizlerle birlikte olacak. Kendisi son oynadigi takim olan Malmö ile Sampiyonlar Lig tecrübesi olan, genç yasina ragmen deneyimli bir oyuncu. Orta sahamiza güç katacagina inaniyoruz. Baskanimiz Aziz Çetin ve yönetim kurulu üyelerimiz transfer çalismalarina devam ediyor. Daha basarili, daha iyi futbol oynayan bir ekip olacagimiza inaniyorum. Bu transferin camiamiza ve kendisine hayirli olmasini diliyorum. Kirmizi beyaz formamiz altinda Erdal Rakip’e basarilar diliyorum” dedi.



"Katki vermeye hazirim"

FTA Antalyaspor’un formasini 2.5 yil boyunca terletecek olan Erdal Rakip ise kendisine gösterilen sicak karsilama için tesekkür ederek, “Planlarim dogrultusunda en az 2.5 yil basarili bir dönem geçirecegime inaniyorum. Geldigim günden itibaren çok iyi bir hissiyata sahip oldum. Takimima katki vermek için hazirim” diye konustu.

Kuzey Makedonyali futbolcu, kulüpte çok iyi bir atmosfer gördügünü söyleyerek, “Bu olumlu hava umarim saha sonuçlarina da yansir. Süper Lig’i önceden de takip ediyordum. Ancak Antalyaspor’a transferim gündeme geldiginde takimi daha dikkatli izlemeye basladim. Kesinlikle hak ettigi yerde olmadigini düsünüyorum. Ben ve diger transferlerin katilimiyla önümüzdeki maçlarda ve yillarda siralamada çok daha üst yerlerde bulunacagimiza inaniyorum. Kendi adima en iyi performansimi gösterecegime buradan söz veriyorum” ifadelerini kullandi.

6 numarali formayla sahaya çikacak

Konusmalarin ardindan kendisini kirmizi-beyaz renklerine baglayan resmi imzayi atan Erdal Rakip, yeni formasiyla pozunu verdi ve hemen ardindan ilk antrenmanina çikti.

Erdal Rakip, Antalyaspor’da 6 numarali formayi giyecek.

Kaynak: İHA