TFF 3. Lig Takimi Isim Degisikligine Gidiyor

TFF 3. Lig takimlarindan Kirikkale Büyük Anadoluspor, sezon sonunda isim degisikligine gitmeye hazirlandiklarini açikladi.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kirikkale Büyük Anadoluspor kulübünden yapilan yazili açiklamada, Türk Metal Sendikasi’nin sponsorluk ücretini ödemedigi gerekçesiyle "Büyük Anadolu" isminin kaldirilacagi belirtildi. Yönetim kurulu karariyla yapilacak ilk kongrede, "Kirikkale Büyük Anadoluspor" isminin "Kirikkalespor" olarak güncellenecegi ifade edildi.

Açiklamada, "Bilindigi üzere geçtigimiz günlerde, Türk Metal Sendikasi’nin sponsorluk için ücret ödemedigi ve kamp talebinin de kabul edilmedigine dair açiklama yapmistik. Konuyla ilgili yapilan yönetim kurulu toplantisinda, ’Büyük Anadolu’ isminin kaldirilmasi karari alinmistir. Dernekler kanunu uyarinca; kulüp ismi, yalnizca kongre karariyla degistirilebiliyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafindan ’Büyük Anadolu’ ismi sezon sonuna kadar kullanilmasi zorunludur. Kulübümüz, kimsenin hakkini yemedigi gibi kimseye de hakkini yedirmeyecektir. Adi üzerinden de haksiz reklam yaptirmayacaktir" denildi.

Kaynak: İHA