Tamsaha Dergisinin 218. Sayisi Yayinda

Dünya ve Türkiye futbolunun gündemindeki konulari röportaj ve dosyalarla ele alan TamSaha dergisinin 218. sayisi yayimlandi. Derginin Ocak ayi sayisinda, Katar’da düzenlenen Dünya Kupasi’yla ilgili bilgi ve istatiksel veriler genis anlatimiyla yer aliyor.

Tam Saha dergisinin 2023 yilinin ilk, toplamda 218. sayisi okurlar için yayimlandi. Katar’da düzenlenen Dünya Kupasi’nda tüm maçlarin hikâyesi, gol ve asist tablolari, kirilan rekorlar, gerçeklestirilen ilkler ve Dünya Kupasi’nin rakamlari genis anlatimiyla TamSaha dergisinde. Zaferleri, sürprizleri ve hayal kirikliklariyla Katar 2022 ile ilgili dikkat çeken her seye bu sayida yer verildi.

Yine Dünya Kupasi özelinde “En uzaga Saiss kostu", "Kulübedeki ustalar", "Fas Millî Takimi: Afrika’nin yüz aki", "Walid Regragui: Üç ayda tarih yazan teknik direktör", "Almanya Millî Takimi: Panzerin motoru stop etti", "Arap futbolunun yükselisi", "Yildizlarin vedasi" ve ayrica "Pele: Krala elveda", "Davor Suker: Hirvatlarin ilk Dünya Kupasi kahramani", "Ziraat Türkiye Kupasi: Kupada sürpriz bitmez" dosyalarinin da yer aldigi TamSaha’nin 218. sayisinda futbol kültürü, degisik konulariyla farkli bir içerik ile yer aliyor.

Kaynak: İHA