Kars 36 Spor Transfer Çalismalarina Basladi

Kars 36 Spor Kulüp Baskani Yasin Çiftçi, transfer çalismalarina basladiklarini belirtti.

Bir çok sporcusuyla yollarini ayiran yesil beyazli ekip, transfer çalismalarini titizlikle sürdürüyor. 2’nci devre öncesi bir çok futbolcuyla görüsen yönetim anlasmaya vardiklari sporculari kamuoyuyla kisa sürede paylasacak.

Kars 36 Spor’un basarili olmasi için ellerini degil gövdelerini tasin altina koyduklarini ifade eden Kars 36 Spor Kulüp Baskani Yasin Çiftçi, “Transfer çalismalarimiz büyük titizlik ve gizlilikle devam etmektedir. Büyük Kars 36 Spor taraftari bilsin ki suanda tüm yönetim olarak sadece yapilacak transferlere odaklanilmis bir süreç baslamistir” dedi.

Çiftçi, “Anlasmaya vardigimiz transferler en kisa sürede açiklanacaktir. Kars’in ve Kars 36 Spor’un en iyi sekilde temsil edileceginden kimsenin süphesi olmasin. Amacimiz sadece ligde kalmak degil zirveye giden yolculugumuzun baslangicidir” diye konustu.

Öte yandan transfer çalismalarini titizlikle yürüten yesil beyazli ekipte, hedef 2’inci devre karsilasmalarinda basarili sonuçlar elde ederek, Kars 36 Spor’u hak ettigi yere tasimak.

Kaynak: İHA