Sivas'ta Okullar Floor Curling De Yaristi

Sivas’ta 94 sporcunun katilimi ile düzenlenen Okullar arasi Floor Curling yildizlar il birinciligi müsabakalari sonucunda dereceye giren okullar belli oldu.

Sivas Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün organizesinde Sivas’ta düzenlenen “Okullar arasi Floor Curling yildizlar il birinciligi müsabakalari” sona erdi.

Taha Akgül Spor Salonunda düzenlenen il birinciligi maçlarina 35 takimdan 94 sporcu katilim sagladi. 5 gün süren Floor Curling müsabakalarinda sporcular dereceye girebilmek için kiyasiya yaristi.

Müsabakalar sonunda erkeklerde Yahya Kemal Ortaokulu sampiyon oldu. Sehit Üstegmen Nizamettin Songur Ortaokulu ikinci, Lütfi Fikret Tuncel Ortaokulu üçüncü ve Gazipasa Ortaokulu da dördüncü oldu. Yildiz kizlar da ise Sehit Cüneyt Erkan Ortaokulu sampiyon olurken, Sehit Üstegmen Nizamettin Songur Ortaokulu ikinci, Yahya Kemal Ortaokulu üçüncü ve Votorantim Sivas Çimento Ortaokulu da dördüncü oldu. Karma takimlar sonucunda da Sehit Üstegmen Nizamettin Songur Ortaokulu birinci olurken, Celal Bayar Ortaokulu ikinci, Gazipasa Ortaokulu üçüncü ve Sehit Cüneyt Erkan Ortaokulu dördüncü oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalarini Gençlik ve Spor Okul Sporlari Sube Müdürü Ergün Çoban takdim etti.

Kaynak: İHA