Samsunspor Efsaneleri Minik Taraftarlarla Bulustu

Samsunspor’un efsane isimleri Serkan Aykut, Celil Sagir, Ismail Uyanik, Imdat Arslan ve Bünyamin Kubat, ilkokul ögrencileri ile bir araya gelerek imzali Samsunspor formasi dagitti.

Kalkanci Ilkokulu, “Bu Sehrin Çocuklari Samsunsporludur” projesi kapsaminda geri dönüsüm ve sifir atik projelerinde dereceye giren ögrencilere imzali Samsunspor formasi hediye etti. Ögrencilere mevcut Samsunsporlu futbolcularin ve teknik heyetinin imzaladigi formalar kulübün efsane baskani Ismail Uyanik, eski gol krali Serkan Aykut, eski milli oyuncular Celil Sagir, Bünyamin Kubat ve Imdat Arslan tarafindan verildi.

Ögrencilere formasini teslim eden Ismail Uyanik, "Buraya, siz ögrencilerin yanina gelirken bir bayram yerine geliyormus sevinci ile geliyorum. Iyi ki varsiniz, iyi ki bizleri davet ediyorsunuz. Hepinizi saygi ve sevgiyle selamliyorum” dedi.

Süper Lig’in eski gol krallarindan Serkan Aykut, “Minik ögrencilerimizle bir araya gelmekten büyük gurur duyuyorum. Sizin yasinizda bir çocugum var. O da burada olacakti ama hasta oldugu için gelemedi. Sizin gibi güzel yetisen gençlerimizle vakit geçirmekten büyük mutluluk duyuyorum” diye konustu.

A Milli Takim, Fenerbahçe ve Samsunspor formalarini defalarca giyen Celil Sagir ise “Gençlerimizi görünce kaybettigimiz o Samsunsporluluk duygusunu tekrar yasiyoruz. Bu duyguyu bize tekrar yasattiginiz için gurur duyuyoruz. Iyi ki varsiniz, iyi ki Samsunsporlusunuz” seklinde konustu.

Samsunsporlu isimleri görmekten dolayi çok heyecanli olduklarini dile getiren minik ögrenciler ise bu organizasyonun okullarinda yapilmasindan dolayi çok mutlu olduklarini, Samsunspor’u çok sevdiklerini ifade ettiler.

Efsane isimler forma teslim töreninin ardindan Samsunspor ve eski 19 Mayis Stadyumu’nu anlatan “Hatiran Yeter” adli kitabi imzalayarak ögrencilere hediye ettiler. Ögrencilerin yogun ilgi gösterdigi etkinlikte Kalkanci Ilkokulu Müdürü Sezai Tiryaki, davetlerini kabul eden Samsunsporlu isimlere tesekkürlerini iletti.

Kaynak: İHA