Ridvan Simsek Açiklamasi 'Besiktas'taki Sakatligim Kariyerimin Dönüm Noktasiydi'

Karsiyaka altyapisindan yetisen Ridvan Simsek, henüz 18 yasindayken 2009 yilinin yaz transfer döneminde yesil-kirmizili ekipten Besiktas’a transfer olmustu. Simsek, Besiktas’ta yasadigi talihsiz sakatligin kariyerinin dönüm noktasi oldugunu dile getirdi.

Karsiyaka altyapisindan yetisen eski Besiktasli oyuncu Ridvan Simsek, Besiktas’ta yasadigi talihsiz süreci Ihlas Haber Ajansi muhabirine anlatti. Besiktas’a transfer olmanin kendisi için gurur oldugunu söyleyen Simsek, "Besiktas’a transfer olmak benim için bir gururdu ama orada zorlandim. Yasim henüz 18’di. Televizyondan izledigimiz yildiz isimlerle bir anda karsi karsiya geldim. Heyecandan ilk 2-3 ay sahada çok iyi yaptigim isleri yapamaz oldum. Koridorda yürüyorsun karsindan Nihat Kahveci geçiyordu. Bir oyuncu için hayal gibi seylerdi. Ama herkes çok yardimci oldu ve sürekli desteklediler. Alisma sürecini atlattikça kendimi göstermeye baslamistim" açiklamasini yapti.

"Besiktas’ta yasadigim sakatlik kariyerimin dönüm noktasi oldu"

Besiktas’ta yasadigi sakatligin kariyeri için kirilma noktasi oldugunu söyleyen Simsek, "Besiktas’ta yasadigim sakatlik kariyerimin dönüm noktasi oldu. O sakatligi yasamasaydim, futbol zekâm ve oyun görüsümle belki de hala o seviyelerde top oynuyor olabilirdim. Mustafa Denizli, ben sakatlanmadan önce bana ‘Besiktas 10 sene sag bek aramasin sen devamli oynayacaksin’ demisti ama ben sakatlaninca ve sakatligimda biraz problemli olunca 2 yilim bosa gitti. Tabii benimde geç iyilesmemde hatalarim vardi. Ayagim kirildiktan 3 sene sonra kendime gelebildim" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA