Recep Uçar Açiklamasi '93 Dakika Iyi Oynadigimiz Bir Oyunu Geçemedigimiz Için Üzgünüz'

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Trabzonspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Ikinci golden sonra oyun konsantrasyonumuz düstü. 4-1 kaybettigimiz bir maç oldu. 93 dakika iyi oynadigimiz bir oyunu geçemedigimiz için gerçekten üzgünüz ama futbolda bunlar var" dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi Son 16 Turu’nda Ümraniyespor evinde karsi karsiya geldigi Trabzonspor’a uzatmalarda 4-1 maglup oldu ve elendi. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, "Kupada son 16 turunda evimizde eslestigimiz Trabzonspor’u yenerek çeyrek finale çikmak istiyorduk. Genel olarak iyi hazirlandigimiz bir maçti. Abdullah hocami, ekibini tebrik ediyorum ve sonraki turlarda onlara basarilar diliyorum. Umarim sonuna kadar götürürler. Ilk yarida savunmada 1 hata yaptik. Genel anlamda bizim kazandigimiz bir yari oldugunu düsünüyorum. Ikinci golü de bulabilirdik. Ikinci yarida Trabzonspor formasyon degisikligine gitti. Biz de taktiksel anlamda karsilik vermek istedik. Ikinci yarida bosluklari kullandigimiz bir bölüm oldu. Firsatlari bulduk ama maalesef degerlendiremedik. 93. dakikaya kadar tasidigimiz ama kenar ortadan yedigimiz bir gol oldu. Uzatma dakikalarini çok iyi oynamadigimizi söyleyebilirim. Ikinci golden sonra oyun konsantrasyonumuz düstü. 4-1 kaybettigimiz bir maç oldu. 93 dakika iyi oynadigimiz bir oyunu geçemedigimiz için gerçekten üzgünüz ama futbolda bunlar var. Bu sezon maalesef kendi adimiza birçok iyi oynadigimiz maçlarin sonucunu alamadik. Bugün de böyle oldu. Bu dosyayi bu aksam kapatip, Fenerbahçe maçina hazirlanacagiz. Trabzonspor’u tebrik ediyorum ve bundan sonraki turlarda basarilar diliyorum" seklinde konustu.

Kadro disi kalan futbolcularinin durumunun sorulmasi üzerine Uçar, "Bu maçta kadro disi kalan oyunculari konusmak istemiyorum. Insanlar hiçbir zaman durup dururken kadro disi kalmazlar. Performans ya da disiplinsiz davranisla alakali bir durum olabilir. Bizimkisi de takim disiplini açisindan bundan sonraki süreç için almamiz gereken bir karardi. Böyle bir karar aldik" diye cevap verdi.

Kaynak: İHA