Madimak Parki Içindeki Hali Saha Yenilendi

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, Madimak Parki içerisinde bulunan hali sahadaki yenileme çalismalarini tamamladi.

Bugüne dek Akdeniz’e onlarca spor tesisi kazandiran, mevcut tesis ve sahalari da bastan sona elden geçiren Akdeniz Belediyesi, son olarak Yeni Mahalle’de bulunan Madimak Baris ve Kardeslik Parki yaninda bulunan hali sahada kapsamli bir yenileme çalismasi yapti. Sahadan, Akdeniz Belediyesi Spor Kulübü oyuncularinin yani sira, kentin amatör futbol kulüpleri de faydalanabilecek.

“Zemini, isiklandirma sistemi ve çevre kafes telleri yenilendi”

Hali sahada gerçeklesen yenileme çalismalarini inceleyen Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak, “Hali sahamiz çok yipranmis, hatta neredeyse kalmamisti. Bizlere verdigi desteklerinden dolayi Gençlik ve Spor Bakanimiz Muharrem Kasapoglu’na çok tesekkür ediyorum. Spor Toto Teskilati ile proje hazirladik. Yaptigimiz anlasma sonucunda hali sahanin tüm altyapisi degisti, halilari ve çevresindeki kafes telleri yenilendi. Sahaya yeni isiklandirma sistemi de kuruldu. Böylece sahamiz artik sadece gündüz degil, aksamlari da kullanilabilecek” diye konustu.



“Amatör spor kulüplerimiz de kullanabilecek”

Madimak Parkinin hemen yaninda bulunan sahanin, sehrin merkezinde yer aldigini kaydeden Gültak, “Amatör spor kulüplerimizin, gençlerimizin kullanabilecegi bir sahamizi sifirdan revize edip tertemiz bir hale getirdigimiz için gururluyuz. İçel’e, Akdeniz’e ve gençlerimize hayirli olsun” dedi.

Açiklamasinin ardindan Baskan Mustafa Gültak, hali saha civarinda ikamet eden bazi vatandaslarla sohbet etti, kendisiyle özçekim yapmak isteyen gençlerin istegini de kirmadi.

Kaynak: İHA