Köycegizli Taekwondo Sporculari Madalyalara Ambargo Koydu

Mugla’nin Köycegiz ilçesi taekwondo sporculari il birinciligi müsabakalarinda madalyalara ambargo koydu.



Mugla Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen 2022-2023 sezonu Taekwondo Il Birinciligi müsabakalari sona erdi. Taekwondo Yildizlar ve Gençler A Il Birinciligi müsabakalari 17 Ocak Sali günü Atatürk Spor Salonu’nda gerçeklesti. Mugla’da yapilan Taekwondo Yildizlar ve Gençler A Il Birinciligi müsabakalarina Köycegiz 13 sporcu ile katildi.

Köycegizli sporcular müsabakalarda 9 birincilik, 1 ikincilik ve 3 üçüncülük kazanarak madalyalara ambargo koydu. Seçmelerde birinci olan sporcular önümüzdeki günlerde yapilacak olan grup elemeleri ve Türkiye sampiyonasina katilacaklar.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara madalyalari törenle verildi.

Taekwondo Antrenörü Ridvan Kurt, "Dereceye giren Köycegizli sporcular: Liselerde; Emine Nur Gök 1., Beyza Güldüler 1., Helin Gencer 1., Mehlika Gamze Tombul 1., Aysenur Bayramogullari 1., Züleyha Yerlikaya 2., Celal Karaduman 3., Ortaokullarda; Ibrahim Dalaman 1., Azra Karakas 1., Elif Koparan 1., Hasan Poyraz Dogurga 1., Defne Bilge Demir 3., Rabia Yerlikaya 3. oldu. Bu sampiyonada bize katki veren Köycegiz Halk Egitim Merkezi Müdürü Mehmet Sinasi Çövüt’e ve Köycegiz Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Mehmet Kaleli’ye çok tesekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İHA