Karaman'da 250 Sporcu Judo Ortak Çalisma Kampinda Bulustu

Karaman Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Judo Il Temsilciligi tarafindan düzenlenen judo ortak çalisma kampi ve yildizlar-ümitler judo turnuvasi 9 ilden 250 sporcunun katilimi ile basladi.

Karaman Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Judo Il Temsilciliginin 2023 yili faaliyet takviminde yer alan judo ortak çalisma kampi ve yildizlar-ümitler judo turnuvasi; Aksaray, Konya, İçel, Denizli, Sivas, Izmir, Konya, Tokat ve Bilecik olmak üzere 9 ilden 250 sporcunun katilimi ile Merkez Çok Amaçli Spor Salonu’nda basladi.

Bu tür etkinliklerin sporcularin gelisimine katki saglayacagini belirten Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Osman Bebek, “Ilimizin ev sahipliginde 9 ilimizin katilimiyla düzenlenen judo ortak çalisma kampi antrenörlerimizin gözetimde devam ediyor. 2023 yili içerisinde gerçeklestirilecek sampiyonlara ön hazirlik niteligi de tasiyan bu tarz etkinlikler hem antrenörlerimiz hem de sporcularimiz için yararli bir çalisma olurken, antrenörlerimiz de sporcularin son performans durumlarini gözlemleme sansina sahip olacak. Tüm antrenör ve sporcularimiza kamp süreci boyunca basarilar diliyorum” dedi.

Merkez Çok Amaçli Spor Salonu’nda devam eden judo ortak çalisma kampi, 22 Ocak Pazar günü yapilacak müsabakalarin ardindan sona erecek.

Kaynak: İHA