Ismet Tasdemir Açiklamasi 'Parolamiz; Kazanamadiysak Da Yenilmeyelim'

Ankara Keçiörengücü müsabakasinin zor bir maç olacagini belirten Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, "Sezon basindan beri ligin istikrarli ve iyi takimlarindan bir tanesi. Iyi hazirlanacagiz ve iyi çalisacagiz. Maç günü istediklerimizi sahaya yansitabilirsek kazanmak istiyoruz. Parolamiz; kazanamadiysak da yenilmeyelim" dedi.

Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasinda evinde Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Mücadelenin hazirliklarina baslayan yesil-beyazli ekip, galibiyete odaklandi. Yaliçiftlik Tesisleri’nde maçin hazirliklarina baslayan Bodrumspor’da eksik oyuncu bulunmazken, 3 yeni transferin de takimla birlikte çalistigi belirtildi.

Öte yandan transfer çalismalarini da sürdüren yesil-beyazlilar, Çaykur Rizespor formasi giyen tecrübeli stoper Eren Albayrak’i sezon sonuna kadar renklerine bagladi. Albayrak’in bugünkü idmanda bireysel olarak çalistigi görüldü.



"Her hafta isimiz daha da zorlasiyor"

Yeni transferleri degerlendiren Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, “Iyi bir kamp geçirdik. Kamp ile beraber uzun zamandir bize emek veren ve belli noktada bize çok fazla katki saglamayacagini düsündügümüz arkadaslarimizin çok talipleri vardi. Arkadaslarimizin kariyerlerine yeni bir sayfa açmalarini uygun gördük. Çok güzel bir sekilde ayrildik, böyle bir degisim oldu. Gelen arkadaslarimiz parça parça takima isindigi ve alistigi dönemde takimin içine gireceklerdir. Umar, Orgill ve Gökdeniz ile kampta beraberdik. Eren Albayrak kadroya dahil oldu, antrenmana katildi.

Bize katki saglayacagini düsündügümüz oyunculardan bir tanesi. Bugün bizimle beraber ama uzun zamandir ara verdigi için birkaç hafta ayri çalistirip ondan sonra takima dahil edecegiz. Bir taraftan lig basladi ve zorlu maçlar var. Her hafta daha da zorlasiyor, isimiz de zorlasiyor. Bulundugumuz konum itibariyla rakiplerimiz çok güçlü, biz de kendi çapimizda güçlüyüz. Bizim bir oyun formatimiz var. Uzun süredir bizimle olan ama yeterince forma sansi bulamayan arkadaslarimizdan biriydi Koray. Uzun zamandir çabaliyor, formayi istiyor ama sadece istemekle olmuyor. Yavas yavas göstermeye basladi.

Oyun formatimiza uygun olan her arkadasimizi degerlendirmeye çalisiyoruz. Transfer yaparken birkaç kriterimiz vardi, onlari uyguladik. Umar ve Orgill’in uzun süredir maçi yok. Bunlarin kaliteleri belli, onlari hazir hale getirebilirsek 4 hafta sonra belki ligin sonlarina dogru bize çok katki saglayacaktir. Gökdeniz çok hazir bir oyuncuydu, dolayisiyla takimimiza oyun yapisi itibariyla adapte oldu. Yaptigimiz transferler bize ne kadar katki saglayacak ilerleyen günlerde görecegiz” ifadelerini kullandi.

"Ligde her an, her sey olabiliyor"

Ankara Keçiörengücü maçindan galip ayrilmak istediklerini belirten Tasdemir, “Keçiörengücü maçi zor bir maç, sezon basindan beri ligin istikrarli ve iyi takimlarindan bir tanesi. Iyi hazirlanacagiz ve iyi çalisacagiz. Maç günü istediklerimizi sahaya yansitabilirsek kazanmak istiyoruz. Parolamiz; kazanamadiysak da yenilmeyelim. Hedefledigimiz noktanin biraz üzerindeyiz. Bu lig zorlu ve sikintili bir lig oldugu için her an, her sey olabiliyor” diye konustu.

Yeni Malatyaspor karsisinda gol perdesini açan Bodrumspor’un yeni yildizi Gökdeniz Bayrakdar ise, “Buraya geldigim için çok mutluyum. Çok güzel aile ortami var. Herkes bir alt lige geldigimi söyledi ama ben buraya oynamak için geldim. Insallah Bodrumspor’da istedigim hedeflere ulasir ve daha yukari çikariz. Her maç gol atmak isteyen biriyim ve bunun içinde çabaliyorum. Ilk maçta gol atmak benim için anlamli oldu” seklinde konustu.

Kaynak: İHA