Ismail Ertekin Açiklamasi 'Bursaspor Ilk Yaridan Daha Iyi Olacak'

Bursaspor Teknik Direktörü Ismail Ertekin, takim olarak ilk yariya oranla hem fiziksel hem de mental açidan önde olduklarini söyleyerek, "Tahmin ediyorum bu sahaya da yansiyacak. Ilk devreden daha iyi olacagimizi söyleyebilirim" dedi.

TFF 2. Lig ekiplerinden Bursaspor’da Teknik Direktör Ismail Ertekin, Afyonspor maçi öncesi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde antrenman öncesi konusan tecrübeli çalistirici, "Maçin son hazirliklarini yapiyoruz. Pazar günü iyi bir sekilde çikis yapip, güzel baslangiç yapmak istiyoruz. Fiziksel ve oyun olarak daha iyi bir Bursaspor’u sahaya yansitmaya çalisacagiz. Kafamizda 11 olusuyor. Ama futbolda anlik seyler de gelisebiliyor. Bir bakiyorsunuz terslikler oluyor, karsi takimi izliyorsun ona göre önlem aliyorsun. Ama genel anlamda kafamizdaki 11 olusmus gibi gözüküyor" dedi.



"Bursaspor’da oynamak isteyen çok futbolcu var"

Transfer tahtasi hakkinda da konusan Ertekin, "Transfer tahtasi açilirsa, Bursaspor büyük takim Türkiye’de Bursaspor’da oynamak isteyen birçok futbolcu var. Yöneticilerimiz o konuda ayni gün ayni saatte o isleri becerebilirler. Biz de o takviyeleri yapabiliriz. Kimsenin süphesi olmasin" dedi.



"Ilk devreden daha iyi olacagimizi söyleyebilirim"

Bursaspor Teknik Direktörü Ismail Ertekin, takimin ilk yaridaki performansi ile yaptigi kiyasta, "Su an itibariyle ilk devreyi yorumladigimiz zaman genel anlamda bazi maçlarda kötü puanlar kaybettik. Çok küçük hatalarla kaybettigimiz puanlar var. Ikinci yarida o puanlarin biraz daha fazlasini almayi planliyoruz ama futbol iki kere ikinin dört etmedigi bir oyun. Lakin takim olarak ilk yariya oranla hem fiziksel hem de mental açidan bir tik öndeyiz. Tahmin ediyorum ki bu sahaya da yansiyacak. Ilk devreden daha iyi olacagimizi söyleyebilirim" seklinde konustu.



"Özer Hurmaci bize katkida bulunacak gibi duruyor"

Bursaspor Teknik Direktörü Ismail Ertekin, yesil-beyazli takimla birlikte tekrar futbola dönen Özer Hurmaci ile ilgili düsüncelerini paylasti. Ertekin, "Özer bize katkida bulunacak gibi gözüküyor. Çagatay Yilmaz da öyle. Hasan Ayaroglu’nu da unutmamak lazim. Her gelen oyuncu takima katki saglayacaktir. Özer’in tecrübesi, gençlerin enerjisi bize güç kuvvet vercektir. Su an itibariyle hepsinden son derece memnunum. Insallah bizleri utandirmazlar" ifadelerini kullandi.

’Furkan Emre Ünver’in durumu ne?’ sorusuna ise Ertekin, "Belindeki ariza ufak tefek devam ediyor ama Pazar günü oynayacaktir" diye cevap verdi.

Kaynak: İHA