Iskoçya Kupasi Maçlari Tivibu Ekranlarinda

Tivibu, Avrupa’nin önemli futbol müsabakalarini ekranlara tasimaya devam ediyor. Iskoçya’nin profesyonel kulüplerinin mücadele ettigi Iskoçya Kupasi’nda ilk düdük 21 Ocak’ta çaliyor.



Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, Avrupa’nin maçlarini seyircisiyle bulusturmaya devam ediyor. Iskoçya Futbol Federasyonu Challenge Kupasi maçlari Tivibu’dan naklen yayinlanacak. Avrupa kupalarindaki basarilariyla adindan söz ettiren ve Iskoçya Kupasi’nin geleneksel sahipleri olan Celtic ve Rangers’in da yer aldigi turnuva, Celtic-Morton mücadelesiyle basliyor. 21 Ocak Cumartesi günü ilk düdügün çalacagi mücadele, Tivibu Spor’dan canli olarak izlenebilecek.

Celtic 2 yilin ardindan tekrar kupayi istiyor

Iskoçya’nin köklü takimlarindan Celtic, kupa finaline verdigi iki yillik aranin ardindan tekrar kazanmak istiyor. En son 2020 yilinda, pandeminin gölgesinde tamamlanan Iskoçya Kupasi’ni kazanarak müzesini doldurmaya devam eden Celtic, Ange Postecoglou’nun teknik direktörlügünde kupayi tekrar kaldirmak istiyor. Celtic, Iskoçya Kupasi’ni 40 kez müzesine götürerek en çok kazanan takim konumunda bulunuyor. Açilis maçi olan Celtic-Morton mücadelesi, 21 Ocak 15.15’te yayinlaniyor.

Rangers seri pesinde

Avrupa kupalarinda gösterdigi basarili performansla adindan söz ettiren Rangers, geçtigimiz yil kazandigi kupanin ardindan tekrar kazanarak kupaya ambargo koymanin pesinde. Michael Beale’in ögrencileri, Celtic’le olan mücadelesinde bu yil da galip gelerek Celtic’in rekorunu yakalamak istiyor. Rangers, geçtigimiz yil Besiktas’in genç sol beki Ridvan Yilmaz’i kadrosuna katmis ve Türkiye’den de yogun sekilde takip edilen bir takim haline gelmisti. Rangers’in günün kapanis mücadelesi olan St. Johnstone ile 21 Ocak saat 20.30’da oynayacagi mücadele ve Iskoçya Kupasi’nin maçlari Tivibu Spor’dan yayinlanacak.

Kaynak: İHA