Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Kazandigimiz Takdirde Bizim Için Çok Avantajli Bir Süreç Baslayacak'

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, Eyüpspor maçiyla ilgili yaptigi açiklamada, "Kazandigimiz takdirde bizim için çok avantajli bir süreç baslayacak" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasinda Eyüpspor ile deplasmanda karsilasacak olan Samsunspor, Teknik Direktör Hüseyin Eroglu yönetiminde hazirliklarina devam etti. Teknik Direktör Hüseyin Eroglu maç öncesinde basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Deplasmanda da kendi sahalarindaki gibi iyi oynadiklarini belirten Eroglu, "Bu maç puan tablosundaki birinci ve ikinci siradaki takimlarin karsilasmasi olacak. Biz tabii ki her maç oldugu gibi bu maça da kazanmak için hazirlaniyoruz. Tabii ki rakibimizin kadrosuna ve gücüne saygi duyuyoruz ama biz de çok güçlü bir takimiz. Kendi sahamizda seyircimizin önünde oynamak bizim için bir avantaj sagliyor ama deplasmanda da seyircilerimizin bu destegi bize yine de iyi hissettiriyor. Deplasmanda da aslinda kendi sahamiz gibi oynuyoruz. Sahanin içerisindeki performansimiz takimimizin sahada ortaya koydugu yüksek performans bize zaten avantaj sagliyor. Taktik, disiplin, oyun formasyonu, bunlarin hepsi birlestiginde çok güçlü bir takim haline geliyoruz. Bunu gidip sahada yansitmamiz gerekiyor ki basarili bir sekilde istedigimiz gibi geri dönelim. Rakibin analizini yapiyoruz. Kendi güçlü yanlarimizi gelistirmeye çalisiyoruz. Her hafta bizim için oyun gücünün bizi hedefe giderken çok önemli bir yere getirecegini biliyoruz. Hep söyledigim bir sey vardir. Sistemimiz, oyuncularin bireysel performansi, bunlar tabi ki önemli seylerdir ama asil önemli olan takimin performansini sahaya güçlü bir sekilde yansitmak. Hazirliklarimiz galibiyet üzerinedir. Kazandigimiz takdirde bizim için çok avantajli bir süreç baslayacak" dedi.



"Sakat oyuncularimizin iyilestikten sonra bize güç katacak"

Yeni transfer Moussa Guel’in su anda uyum sürecinde oldugunu söyleyen Hüseyin Eroglu, "Harris, Ali Ülgen, Mücahit Albayrak, Berk Taskin ve Sener Kaya sakat olduklari için bireysel çalisiyorlar. Onlar büyük ihtimal bu haftada olmayacaklar. Geçen haftadan sadece sari kart cezalisi olarak oynamayan Laura aramiza katilacak. Sakat oyuncularimizin iyilestikten sonra bize güç katacagini zaten biliyoruz. Kadro derinligimiz artacagi için. Su an her oyuncumuzu maçi kazanmak için hazirlamaya çalisiyoruz. Iyi bir oyuncu grubuna sahibim. Onlar da bu anlamda çok özverililer ve ne söylesek yapmaya çalisiyorlar. Bizim için çok önemli bir durum bu. Sistemin basarisi bizi zaten bugünlere kadar getirdi. Oyuncularin performansi bu sistemi devam ettirecek olan detaydir. Guel aramiza yeni katildi.

Geçen hafta 1 antrenmana katilmisti ve maçta da bizimle birlikteydi. Devre arasinda baska bir ülkeden gelip buraya geldiginde hemen yüksek performans ortaya koymak kolay degildir. Su an Guel ile uyum süreci çözülüyor. Her oyuncudan oldugu gibi ondan da verim almaya çalisacagiz. Onu da gelistirmeye çalisacagiz. Çünkü onlar bunun için buraya transfer oluyorlar. Biz de takim basarisi için her oyuncunun gelisimine en iyi sekilde katki vermek zorundayiz" diye konustu.



"Yakin zamanda insallah aramiza katilan oyuncular olacaktir"

Sampiyonluk yürüyüsünde takima güç katacak oyuncular alacaklarini belirten Eroglu, "Baskanimiz transferlerle ilgili gerekli açiklamayi bu hafta medyaya yapti. Su an transfer çalismalari devam ediyor. Transfer süreci devam ettigi müddetçe tabii ki transferle alakali çalismalarimiz devam edecektir. Ihtiyacimiz olan bölgelere baskanimizla, yönetim kurulumuzla zaten paylastigimiz isimler üzerinden gidiyoruz ama su an bazi seyler kolay olmuyor. Samsunspor’a gelecek oyuncu ihtiyacimiz olan oyuncu olmak zorunda. Tabii ki bir sürü isim dolasabiliyor ama devre arasinda ihtiyacimiz olmayan oyuncuyu almakta çok dogru degildir. Bizimle birlikle olup katki saglayacak, sampiyonluk yürüyüsümüzde bize güç katacak oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Süreç devam ediyor ama bunlari bulmak kolay olmuyor. Görüstügümüz oyuncuklar var ancak anlastigimiz net bir isim yok. Görüstügümüz oyuncularda gizli kaliyor. Biliyorsunuz Samsunspor ismi duyulunca olay farkli boyuta da gidebiliyor. Bu anlamda baskanimiz transferleri gizli tutarak yapmaya çalisiyor. Yakin zamanda insallah aramiza katilan oyuncular olacaktir" seklinde konustu.

Kaynak: İHA