Esenler Belediyesi'nden 3 Milyonluk Spor Destegi

Esenler Belediyesi, ilçede bulunan 56 okula, 31 Uzakdogu Spor Kulübü ve 13 amatör spor kulübüne, yaklasik 3 milyon TL degerinde sportif malzeme destegi yapti. Törende konusan Göksu, gençlere her daim destek sözü verdi.

Esenler Belediyesi, spora ve sporcuya tam destek vermeye devam ediyor. Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü, Esenler’de bulunan okullara ve amatör spor kulüplerine malzeme desteginde bulundu. Toplamda, 44 spor kulübünün 4 bin 400 sporcusu ve 18 bin 562 lisansli sporcu bu malzemelerden faydalandi.

Esenlerli sporcular, yakin zamanda açilisi yapilacak Esenler Salon Sporlari Merkezi’nde düzenlenen törende Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu ile bulustu. Ilk olarak tesiste antrenman yapan genç sporculari ziyaret eden Göksu, okçuluk dersindeki ögrencilerle birlikte ok atti.

“Siz varsaniz, biz de variz”

Esenler’de bulunan amatör spor kulüplerine müjdeli haberi veren Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, “Türkiye’nin en önemli amatör spor kulüpleri merkezlerinden bir tanesini yapiyoruz. Esenler’deki amatör kulüplerin kendi ofislerinin olacagi ayni zamanda profesyonel çalisma sahalarinin da oldugu ‘Amatör Kulüpler Merkezi’ni Haziran ayina yetistirmeye çalisacagiz” ifadelerini kullandi.

Gençlerin spora dair her isteklerini yerine getirmek için çalistiklarini belirten Göksu,“Spor yapan gençler hayatta kendi idealizmini kurabilir, iddialarini ortaya koyabilirler. Siz sporla ilgili hangi hayali kuruyorsaniz biz de Esenler Belediyesi olarak bu hayallere destek olacagiz. Hepinizin farkli alanlarda becerileri ve basarili olma istekleri var. Siz varsaniz biz de variz ve hep yaninizdayiz” dedi.

Kaynak: İHA