Develigücü'nde Ayrilik

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Develigücü’nde ligin ikinci yarisi öncesi kaleci Muhammed Utkucu takimdan ayrildi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta orta siralarda yer alan Develigücü Spor Kulübü’nde ayrilik yasandi. Ligin ikinci yarisi öncesi daha önce 5 isim ile yollarini ayiran kirmizi siyahli takimda bu kez kaleci Muhammed Utkucu takimdan ayrildi. Sezon basinda Beykozspor 1908 takimindan transfer edilen 1997 dogumlu kaleci ligin ikinci yarisi öncesi takimla vedalasarak ayrildi.

Utkucu, ligin ilk yarisinda geride kalan 13.hafta sonunda 10 maçta forma giydi. Muhammed Utkucu yaptigi paylasimda, “Sezon basinda katildigim Develigücü Spor Kulübü’nden kendi istegim dogrultusunda ayrilmis bulunmaktayim. Bu süre zarfinda birlikte onurlu ve gururlu bir sekilde terimin son damlasina kadar mücadele ettigim takim arkadaslarima, kar kis yagmur çamur demeden bizi destekleyen taraftarimiza tesekkür ederim. Hakkinizi helal edin. Bundan sonraki süreçte Develigücü Spor Kulübü’ne basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA