Denizlili Madalya Avcilarindan Büyük Basari

Samsun ve İçel’de düzenlenen 11 ve 12 yas yüzme Türkiye sampiyonalarinda 15’i altin olmak üzere toplam 69 madalya kazanan Denizli Büyüksehir Belediyespor Yüzme Takimi, Baskan Osman Zolan’la bulustu.



Denizli Büyüksehir Belediyespor Yüzme Takimi, Aralik 2022’de İçel ve Samsun’da katildiklari 11 ve 12 yas yüzme Türkiye sampiyonalarinda kazandiklari madalyalarla birlikte Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’’ bir araya geldi. Samsun’da düzenlenen 11 Yas Türkiye Finallerinde 8’i altin toplam 35 madalya, İçel’de yapilan 12 Yas Yüzme Türkiye Finallerinde ise 7’si altin olmak üzere 34 madalya olmak üzere toplam 69 madalya kazanan sporcular sevinçlerini Baskan Zolan ile paylasti. Sporculari tek tek tebrik ederek basarilar dileyen Baskan Zolan, “Sizinle gurur duyuyoruz. Çok degerli hocalarimizla birlikte yüzme sporunu en üst seviyede yapiyorsunuz. Hem sehrimizi hem belediyemizi temsil ediyorsunuz. Insallah bu gayretiniz, çalismaniz daim olsun” ifadelerini kullandi.

“Denizli’nin sesini duyurdunuz”

Denizli’nin sporda daha ileriye gitmesini temenni eden Baskan Zolan, “Sizlerin spor yapmasi çok kiymetli. Spor sagliktir, disiplindir, arkadasliktir, ekip ruhudur, dayanismadir ve en önemlisi özgüven kazanmak, hayata hazirlanmaktir. O yüzden spor çok önemlidir. Biz de siz gibi degerli gençlerimize spor yapma imkânlari sagliyoruz. Sehrimize yapmis oldugumuz 8 tane kapali yüzme havuzuyla, binlerce insanimiza ‘Denizli’de yüzme bilmeyen kalmasin’ düsüncesiyle yüzmeyi ögrettik. Sizler bizim için ayri bir boyuttasiniz. Insallah bu çalismalariniz basariyla sonuçlanmaya devam eder. Hep mutlu olun, basarili olun. Samsun’da, İçel’de aldiginiz madalyalardan dolayi sizleri tebrik ediyorum. Denizli’nin sesini duyurdunuz.”

2 sampiyona 69 madalya

Denizli Büyüksehir Belediyespor Yüzme Takimi, 9-11 Aralik 2022’de Samsun’da düzenlenen 11 Yas Türkiye Finallerinde 8 altin, 12 gümüs ve 15 bronz olmak üzere toplam 35 madalya kazandi. 16-18 Aralik’ta İçel’de yapilan 12 Yas Yüzme Türkiye Finallerinde ise 7 altin, 6 gümüs ve 21 bronz olmak üzere 34 madalya kazanan Denizli Büyüksehir Belediyespor Yüzme Takimi sporculari her iki sampiyonada toplam 69 madalya kazanarak büyük bir basariya imza atti.

Kaynak: İHA