Büyüksehir Hentbolda Hedef, Iki Kupayi Da Kazanmak

Sakarya Büyüksehir Hentbol takimi, Erkekler Süper Ligi ikinci devresi için hazirliklarini sürdürüyor. Antrenör Mehmet Fatih Isik, “Hedefimiz öncelikli olarak lig sampiyonlugu, sonrasinda da Türkiye kupasi sampiyonlugu. Ikinci yari çok farkli bir Büyüksehir Hentbol takimi karsinizda olacak” dedi.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Hentbol Takimi, Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin ikinci yarisi için hazirliklarini sürdürüyor. 21 Ocak Cumartesi günü saat 15.00’da Serdivan Spor Salonu’nda Mihaliççik Spor Kulübünü agirlayacak olan Büyüksehir, sezonun ikinci yarisina da galibiyetle baslamak istiyor. Ligin ilk devresini 3. sirada tamamlayan Büyüksehir, ikinci devre öncesinde de isi siki tutuyor. Pas, 4’e 4 mücadele ve atis çalismalari ile cumartesi günü oynayacagi karsilasma için hazirliklarini sürdüren Büyüksehir Hentbol Takimi Antrenörü Mehmet Fatih Isik ve Takim Kaptani Ramazan Döne, galibiyet için parkeye çikacaklarini ifade ederek, Sakaryali sporseverleri tribünlere davet etti.

“Hedefimiz öncelikli olarak lig sampiyonlugu, sonrasinda da Türkiye kupasi sampiyonlugu”

1 aylik aranin ardindan takimin Cumartesi günkü maça hazir oldugunu ifade eden antrenör Mehmet Fatih Isik, “Takimimiz su an çok formda. 2 Ocak itibariyle antrenmanlarimiza baslamistik. Hem fiziksel hem de kondisyon anlaminda iyi bir hazirlik gerçeklestirdik. Yaklasik 2 haftadir da taktiksel olarak çalisiyoruz. Devre arasinda takimimiza 3 önemli nokta transferi yaparak eksiklerimizi kapattik. Daha güçlü bir Sakarya Büyüksehir Belediyesi olarak ikinci yariya haziriz. Hedefimiz öncelikli olarak lig sampiyonlugu, sonrasinda da Türkiye kupasi sampiyonlugu. Ikinci yari fikstürümüzdeki tüm derbilerimiz kendi sahamizda olacak. Tüm Sakarya halkimizi maçlara davet ediyorum. Bizleri 17. adam olarak tribünden takip etmeleri çok önemli. Taraftarimiz arkamizdaysa bizler daha güçlüyüz. Hedeflerimize adim adim yaklasiyoruz. Ikinci yari çok farkli bir Büyüksehir Hentbol takimi karsinizda olacak” dedi.

Kaynak: İHA