Alapli Belediyespor, Akinspor Maçina Hazir

TFF Bölgesel Zonguldak’in Amatör Lig 3’cü grupta 15’inci hafta itibariyle 30 puanla 3’cü sirada bulunan ve 16’ci haftada kendi sahasinda Akinspor’u konuk edecek olan Alapli Belediye Spor bu maçin hazirliklarini tamamladi.

Zonguldak Deplasmanli Amatör Süper Lig’de Alapli Belediyespor ile Akinspor karsilasacak. 2022-2023 Aytunç Topaloglu Sezonu 16.Hafta müsabakasinda Zonguldak Deplasmanli Süper Amatör Lig’de Pazar günü çok önemli çok kritik bir karsilasma oynanacak. Teknik Sorumlu yönetiminde yapilan haftanin son antrenmaninda, isinma kosusu yapildi. Sagdan ve soldan yapilan ortalara kaleye sut çalismasi yapildi. Futbolcularin moral ve motivasyonunun üst seviyede oldugu antrenmaninda yöneticiler, teknik heyet ve futbolculara basarilar diledi.

Ligde 35 puanla lider konumda olan Akinspor ile maç eksigi ile 30 puanla üçüncü sirada bulunan Alapli Belediyespor Pazar günü 14.00’da Alapli Sahasi’nda karsi karsiya gelecek.

’Tüm randevular iptal’

Alapli Belediyespor Mavi Seytanlar Taraftar Grubu lideri Ferhat Demirezen tüm Alapli Belediyespor taraftarlarina seslenerek “Pazar günü tüm randevular iptal. Herkes tüm planlarini Alapli Belediyespor-Akinspor maçina göre yapsin. Bu maç Alapli Belediyespor’umuz için çok önemli. Herkesi maça davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA