Afyonkarahisar'da Okul Sporlarinda Kiyasiya Mücadele

Afyonkarahisar’da gerçeklestirilen Okul Sporlari faaliyet programinda yer alan Hentbol Yildiz Erkek ve Kiz Müsabakalari Tinaztepe Spor Salonunda tamamlandi. Erkeklerde Maresal Fevzi Çakmak Ortaokulu, kizlarda ise Isiklar Seker Ortaokulu birinci oldu.

Okul Sporlari karsilasmalari farkli spor branslarda devam ediyor. Yildiz kizlarda; Isiklar Seker Ortaokulu birinci, Huriye Askar Ortaokulu ikinci, Sehit Mustafa Sezer Ortaokulu üçüncü, Köprülü Sehit Ramiz Demir Ortaokulu dördüncü oldu. Erkeklerde; Maresal Fevzi Çakmak Ortaokulu birinci, Sehit Sami Çiftçi Imam Hatip Ortaokulu ikinci, Hocalar Sehit Ahmet Saridas Yatili Bölge Ortaokulu üçüncü, Abdurrahim Misri Ortaokulu ise dördüncü oldu.

Müsabakalar sonucunda düzenlenen ödül töreni ile derece elde eden takimlara kupa ve madalyalari; Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu, Spor Hizmetleri Müdürü Yilmaz Ersen, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk ve Okul Sporlari Sube Müdürü Adil Kamberoglu tarafindan verildi.

Okul Sporlarinda mücadelelerin tüm hiziyla sürdügünü vurgulayan Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu, "Hentbol yildizlar erkeklerde ve kizlarda toplamda 15 takimin final müsabakalari bitti. Çocuklarimiza ödüllerini verdik. Bu anlamda emegi geçen beden egitimi ögretmenleri, antrenör arkadaslar ve mesai arkadaslarima yürekten tesekkür ediyorum. Afyonda hentbol bir marka olacak. Çünkü suan ki genç yeteneklerde onu gördük, Insallah hentbol bransi da tarafimizdan müdürlük olarak destekleyecegimiz branslar arasinda. Çünkü o yetenegi çok rahat görebiliyoruz. Dolayisiyla Afyon bir spor sehri, spor kenti olmaya devam ediyor" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA