Gemlik Belediyespor Iki Sporcu Daha Kazandirdi

Gemlik Belediyespor, bir yandan katildigi liglerde etkili mücadelesini sürdürürken, diger yandan da Türk futbolunun gelecegi olan gençleri profesyonel liglerdeki takimlara kazandiriyor.

Gemlik Belediyespor, küçük yaslardan itibaren yetistirdigi sporcularin kariyerine katki saglamayi sürdürüyor. Bu zamana kadar çok sayida sporcusunun profesyonel olmasi için her türlü imkâni saglayan Gemlik Belediyespor, iki oyuncuyu daha profesyonel liglere gönderdi.

Gemlik Belediyespor, orta sahada oynayan 17 yasindaki Mehmet Kutlu’yu 2. Lig ekiplerinden Somaspor’a yine 17 yasindaki kaleci Yigit Yakut’u da 3. Lig ekiplerinden Derince Belediyespor’a gönderdi.

Iki futbolcuda kulüplerine gitmeden önce Gemlik Belediyespor Baskani Durmus Uslu’yu ziyaret etti. Uslu’ya Gemlik Belediyespor’un verdigi emeklerden dolayu tesekkür eden oyuncular Gemlik Belediyespor’u asla unutmayacaklarini ifade etti.

Nazik tavirlarindan dolayi tesekkür eden Uslu, “Gemlik Belediyespor sadece bir spor kulübü degil, bir okuldur. Biz burada sporcularimiza verdigimiz egitimler disinda nasil daha iyi bir insan olmasi gerektigini ve spor ahlakini da ögretiyoruz. Bugün iki sporcumuzu daha profesyonel liglere göndermenin gururunu yasiyoruz. Kendilerine simdiden kulüplerinde basarilar diliyorum. Belediye Baskanimiz Mehmet Ugur Sertaslan’a da verdigi desteklerden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA