Nilüfer Belediye FSK Ikinci Yariya Hazir

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 14. Grupta mücadele eden Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü ligin ikinci yarisina hazirlik maçlariyla hazirlaniyor.

Devre arasini günde çift idmanla yaparak geçiren Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü oynadigi 2 hazirlik maçindan da galip ayrilarak, ikinci yari öncesi hazir bir görüntü sergiledi. Mavi yesil beyazlilar, hazirlik maçi yaptigi Gönen Belediyespor’u 1-0, Kütahya Akincilarspor’u da 4-1 maglup etti.

Nilüfer Belediye FSK, Kütahya ekibini Ibrahim Yazici Stadyumu’nda agirladi. Karsilasmaya baskili bir oyunla baslayan Mavi yesil beyazlilar, 2 dakikada ceza yayi üzerinde serbest vurus kazandi. Takim kaptani Veli, kazanilan serbest vurusu sert bir sutla aglara gönderdi ve takimini 1-0 öne geçirdi. Atak futbolunu sürdüren Nilüferli futbolcular 9 ve 35 dakikalarda Mustafa Aköz’ün ayagindan 2 gol buldu. Konuk takim da 40 dakikada kazandigi penaltiyi gole çevirince ilk yari 3-1 Nilüfer Belediye FSK üstünlügü ile sona erdi. Orta alan mücadelesinde geçen ikinci yarida Nilüfer Belediye FSK 65. dakikada Gökhan’in ayagindan bir gol daha buldu ve maçtan 4-1 galip ayrildi.

Nilüfer Belediye FSK, ligin ikinci yarisina 29 Ocak 2023 tarihinde kendi evinde oynayacagi Feriköyspor maçi ile baslayacak.

Kaynak: İHA