Valon Ethemi Attigi Gollerle Istanbulspor'a 11 Puan Kazandirdi

Istanbulspor’un forvet oyuncusu Valon Ethemi, Ümraniyespor karsisinda 1 gol, 1 asistlik performansiyla takimina 3 puan kazandirirken, bu sezon attigi gollerle 11 puana dogrudan katki verdi.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasinda Istanbulspor, Ümraniyespor ile deplasmanda karsilasti. Mücadelenin 30. dakikasinda Jetmir Topalli’nin ara pasinda ceza sahasi sol çaprazinda topla bulusan Valon Ethemi, yaptigi vurusla mesin yuvarlagi aglara göndererek takimini 1-0 öne geçirdi. 45+4. dakikada kaleci Jensen’in yumrukla uzaklastirdigi topu alarak rakip sahaya hizla giren Ethemi kaleciyle karsi karsiya kaldigi pozisyonda Melih Kabasakal’a topu aktardi. Bu oyuncunun müsait durumda yaptigi vurusta mesin yuvarlak filelerle bulustu. Müsabakada bas gol olmazken sari-siyahlilar sahadan 2-0’lik sonuçla galip ayrildi. Bu sonucun ardindan Istanbulspor puanini 15’e yükseltirken, Ümraniyespor ise 14 puanda kaldi.

Ethemi’den 7. gol

Geçtigimiz hafta Gaziantep karsilasmasinin uzatma dakikalarinda attigi golle takimina 1 puan kazandiran Valon Ethemi, bugün kaydettigi golle ligde gol sayisini 7’ye çikardi. Bu sezon 17 lig maçina çikan Arnavut oyuncu, 3 de asist katkisi yapti. Takiminin en golcü ismi konumunda yer alan Ethemi bu sezon; Alanyaspor, Sivasspor, MKE Ankaragücü, Giresunspor, Kasimpasa, Gaziantep FK ve Ümraniyespor maçlarinda fileleri havalandirdi.

Kaynak: İHA