Sinop'ta Badminton Grup Müsabakalari Sona Erdi

Sinop Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün ev sahipliginde düzenlenen ve 60 sporcunun katildigi ‘Okul Sporlari Gençler Badminton Grup Müsabakalari’ sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanligi, Spor Hizmetleri Genel Müdürlügü Okul Sporlari Daire Baskanligi’nin faaliyet programinda yer alan ve Sinop Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ev sahipliginde düzenlenen Okul Sporlari Gençler Badminton Grup Müsabakalari, 13-15 Ocak tarihleri arasinda Kemalettin Sami Pasa Spor Salonu’nda düzenlendi.

Kizlar ve erkekler kategorisinde oynanan grup müsabakalarina Amasya, Ankara, Çankiri, Çorum, Kastamonu ve Sinop olmak üzere 7 il 75 sporcu ögrenci katildi.

3 gün süren müsabakalarda genç erkekler kategorisinde Çorum Osmancik Cumhuriyet Anadolu Lisesi birinci, Kastamonu Göl Anadolu Lisesi ikinci ve Sinop Sehit Bülent Yalçin Spor Lisesi üçüncü oldu. Genç kizlar kategorisinde ise Ankara Pursaklar Anadolu Lisesi birinci, Çorum Osmancik Cumhuriyet Anadolu Lisesi ikinci ve Kastamonu Özel Tema Koleji üçüncü oldu. Müsabakalarda dereceye giren ögrencilere madalya ve katilim belgesini Sinop Valisi Erol Karaömeroglu takdim etti.

Kaynak: İHA