Sahinbey Ampute Çikisini Sürdürüyor Açiklamasi 5-0

Ampute Futbol Süper Lig’inde Gaziantep’i temsil eden Sahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Ampute Futbol takimi, kendi evinde Kayseri Melikgazi Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takimini 5-0 maglup ederek 3 puani hanesine yazdirdi.

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi, kendi evinde Kayseri Melikgazi Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takimin 5-0 maglup ederek ligdeki çikisini sürdürdü. Oldukça çekismeli geçen karsilasmanin ilk yarisinda Mavi-beyazli takim adina golleri 18. dakikada Fuat Tastan, 20 dakikada Mohammed Mubarik, 24. dakikada Yussif Yahaya kaydetti.

Ikinci yariya da hizli baslayan Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi, 33. dakikada Fuat Tastan’in ve 38. dakikada da Ömer Güleryüz’ün golleri ile rakibini 5-0 maglup etti.

“Hedefimiz sampiyonluk”

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takim Kulüp Baskani Cuma Güzel, alinan galibiyetten dolayi teknik ekibi ve futbolculari tebrik ederek, “Onursal Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’nun ideali sampiyonluk. Bu yolda da adim adim ilerliyoruz. Bugün de kendi sahamizda Kayseri Melikgazi Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takimini 5-0 gibi farkli bir sonuçla maglup ettik. Alinan galibiyetten dolayi teknik ekibimi ve futbolcularimizi kutluyorum. Ayrica tribünleri doldurarak bizlere destek olan taraftarlarimiza tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA