Kizlarin Sampiyonu Kepez

Kizlar U18 Basketbol Ligi’nin son maçinda Antalya Büyüksehir ASAT’i 58-42 yenen Kepez Belediyesi, Antalya Sampiyonlugu kupasini kaldirdi

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün U18 Kiz Basketbol Takimi, son maçinda Antalya Büyüksehir ASAT’i 58-42 yenen Kepez Belediyesi, Antalya Sampiyonlugu kupasini kaldirdi. Antalya Spor Salonu’nda oynanan maçta seyirci üstünlügü olan Kepez’in uzun kizlari, karsilasmanin ilk sayisini 3’lük atarak basladi.

Karsilasmanin periyotlari sirasiyla 23-10, 17-14, 7-7 ve 11-11 tamamlandi. Maçin son saniyesinde büyük sampiyonluk coskusu yasayan basketbolcular, alkisladiklari tribündeki destekçilerine 3’lük çektirerek tesekkür etti.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte oyuncularin madalyalarini ve ardindan sampiyonluk kupasini veren kulüp baskani Hakan Çatal, sporcularini alkislayarak tebrik etti. Maç öncesinde ekibiyle birlikte soyunma odasina giderek motivasyon konusmasi yapan Çatal, kupanin alinmasinin ardindan kendisini telefondan görüntülü olarak arayan Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü ile oyuncularini görüstürdü. Önceki maçlarini izlemeye geldiginde Türkiye Sampiyonasi’na katilmalarini istedigi basketbolcularini tebrik eden Tütüncü, takimi makaminda agirlamak istedigini söyledi.



Maç sonrasi yaptigi konusmasiyla tüm oyuncularina ve teknik ekibe tesekkür eden Çatal, ‘Kepez’in takim kaptani Hakan Tütüncü, bu takimi sürekli soruyordu. Simdi ona güzel bir hediye verdiniz’ dedi.

Alkislanmaya deger oynadiklari için takimini tebrik eden Çatal, ‘Çok güzel maçti. Hiç salmadan oynadiniz, böyle disiplini birakmadan oynarsaniz bugün oldugu gibi rakibiniz bir sey yapamaz. Koçunuz Besim Güvenç’e bu heyecani yansittiniz, onun heyecani da bütün tribüne geldi. Kendi evimizde bile bu kadar coskulu seyirciyle oynamamistik’ diye konustu.

Kaynak: İHA