Kemal Kiliç Açiklamasi 'Ilk Deplasman Galibiyeti Ve Kazanimi Her Açidan Çok Degerli Bir Sonuç Oldu'

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kiliç, Tuzlaspor maçinin ardindan “Ilk deplasman galibiyeti ve kazanimi her açidan çok degerli bir sonuç oldu” ifadelerini kullandi.

Spor Toto 1. Lig’in 20. haftasinda Adanaspor, deplasmanda Tuzlaspor’u 1-0 maglup etmeyi basardi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kiliç "Takimimizi tebrik ediyorum. Iyi ve önemli bir galibiyet aldik. Ilk deplasman galibiyeti ve kazanimi her açidan çok degerli bir sonuç oldu. Hem takimimiza, hem taraftarlarimiza hem de camiamiza büyük bir mutluluk getirdi’ dedi.



“Oyuncularim büyük bir mücadele örnegi gösterdiler”

Müsabakanin basa bas basladigina deginen Kiliç, "Iyi bir oyun baslangici oldu. Her zamanki ofansif gücümüzü kullanmaya yönelik bir oyun baslangici ve öne de geçtik. Ancak özellikle ikinci yarinin 60. dakikasindan sonra rakibimizin çok baskin bir oyunu vardi. Çok atak yapmalari söz konusu oyunu ve skoru koruma çabasi içerisinde olan takimimizin psikolojisine bagliyorum. Kaybettigi maçlari dahi bundan daha iyi oynayabilen bir takimiz. Bundan sonraki süreçte bunu derken de aldigimiz galibiyeti de degersizlestirmek gibi göstermek istemiyorum. Oyuncularim büyük bir mücadele örnegi gösterdiler. Her zamanki oyunumuzdan biraz asagida olan bir oyun oldugu için bunlari söylüyorum. Müthis bir yardimlasma örnegi gösterdiler. Alt siralarda bulundugumuz kötü durumda, oyunu kazanmak zaten gündem olarak çok basarili bir sey getirebilir. Bundan sonraki asamada iki oyunu üst üste kendi sahamizda oynayacagiz. Bu iki maçi kazanip hem bu tehlikeli yerden çikmak hem de ondan sonra çikacak tabloyu düsünerek ona göre hareket etmek olacaktir" seklinde konustu.

Kaynak: İHA