Gürsu Kazikliköy Mahallesi'ne Futbol Sahasi

Gürsu Belediyesi, ilçenin spor alanlarini gelistirmeye yönelik çalismalari çerçevesinde Kazikliköy Mahallesi’ne futbol sahasi kazandiriyor.

Saglikli yasamin olmazsa olmazinin spor yapmak oldugunu vurgulayan Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “Kazikliköy Mahallemiz’de olusturdugumuz hali sahamizla hemsehrilerimize keyifle futbol müsabakalari yapma imkanini sunmus olacagiz. Çocuklarimizin, gençlerimizin, tüm hemsehrilerimizin spor yapma imkanlarini arttirmak amaciyla tesislesme noktasinda önemli çalismalar yaptik. Nüfusu hizla artan ve çagdas sehirlesme kimligiyle gelisen Gürsumuz’un spor yapma imkanlarini arttirmak amaciyla ilçemizde birçok spor tesisi olusturduk. Spor Fabrikamiz’i ilçemize kazandirdik. Gürsu Ilçe Stadimiz’i yenileyerek daha konforlu hale getirdik. Mahallerimizde spor sahalari olusturduk. Parklarimizi ayni zamanda spor aletleriyle donattik. Ericek’teki Adrenalin Parkimizla, Yüzme Havuzumuz ve Kapali Spor Salonumuz’daki faaliyetlerimizle ilçemizin spor yapma imkanini genislettik. Bunlarin yaninda daha birçok spor yapma imkanini ve faaliyetini hemsehrilerimize sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. Her mahalleye futbol sahasi hedefimiz dogrultusunda Kazikliköy Mahallemiz’de insasina basladigimiz futbol sahamizla hemsehrilerimize futbolun coskusunu konforlu bir sahada yasama imkani sunmus olacagiz. Ilçemize hayirli olsun” dedi.

Gürsu Belediyesi’nce ihalesi tamamlanarak insasina baslanan Kazikliköy Mahallesi Futbol Sahasi’nin, 1,5 milyon liralik maliyetle, yaklasik bir buçuk ay içerisinde tamamlanmasi planlanmakta.

Kaynak: İHA