Francesco Farioli Açiklamasi 'Galatasaray Savunmasi Çok Güç Bir Takim'

Ziraat Türkiye Kupasi son 16 turunda Galatasaray’i konuk edecek olan Alanyaspor’da Teknik Direktör Francesco Farioli, en iyi sekilde hazirlanmaya çalistiklarini söyledi. Oyuncularindan memnun oldugunu ifade eden Farioli, “Transfer yapmak için transfer yapmayacagiz. Ihtimalleri degerlendirecegiz. Belki son hafta bir sey olabilir” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarisinda 9. sirada tamamlayan Corendon Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupasi son 16 turundan Galatasaray’i konuk edecek. Galatasaray maçi hazirliklarini sürdüren Alanyaspor Cengiz Aydogan Tesisleri’nde gerçeklestirdigi idman öncesi teknik direktör Francesco Farioli basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Ligin ilk yarisinda bazi pismanliklarinin oldugunu belirten Farioli, daha iyi olabilirdi dedigi anlarin oldugunu söyledi.

Bazi puanlari kaybettiklerini ifade eden Farioli, “Su an için mutluyuz. Bence bu sonuçlar adildi diyebilirim. Simdi bu ilk yariyi unutup ikinci yariya baslayacagiz. Sifirdan baslayacagiz. Galatasaray ile oynayacagimiz kupa maçiyla da bu yolculuk baslayacak” diye konustu.



“Transfer yapmak için transfer yapmayacagiz”

Ara transfer döneminde takima takviye yapilmasi konusunda yönetim ile bazi durumlari konusup degerlendirdiklerini söyleyen Farioli, “Kadroyu tamamlamak için transfer yapabileceklerini ancak acelelerinin olmadigini kaydetti.

Oyuncularinin performansindan memnun oldugunu vurgulayan Farioli, “Su anda elimdeki oyuncularin performanslarindan, eforlarindan çok mutluyum. Bu nedenle özel olarak bir seye bakmiyorum. Transfer yapmak için transfer yapmayacagiz. Ihtimalleri degerlendirecegiz. Belki son hafta bir sey olabilir” ifadelerini kullandi.

“Galatasaray savunmasi çok güç bir takim”

Ziraat Türkiye Kupasinda 17 Ocak saat 20.30’da kendi sahasinda Galatasaray’i konuk edecek olan Alanyaspor’da teknik direktörü Farioli, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarini söyledi.

Ligin liderinin karsi oynayacaklarini ifade eden Farioli, “Çok organize ve kaliteli bir takim. Sonradan giren oyunculariyla da maçi tamamen degistirebiliyorlar. Her bölgede üst seviye iki tane oyunculari var. Baski anlaminda onlarda bizim gibi yogun pres yapiyorlar. Topu çok hizli çevirip döndürüyorlar. Bunlari düsündügümüz zaman Galatasaray savunmasi çok güç bir takim. Son zamanlarda attiklari gollere baktigimiz zamanda bu çok net bir sekilde görünüyor. Buna en iyi sekilde hazirlanmaya çalisiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA