Fatih Aksoy Açiklamasi 'Performansi Arttirdigimi Düsünüyorum'

Ziraat Türkiye Kupasi Son 16 Turu’ndan Galatasaray ile oynayacaklari maçin hazirliklarina baslayan Alanyaspor’da Fatih Aksoy, “Ivmemizi artiriyoruz insallah bu sekilde devam ederiz ve daha yukarilara oynamaya devam ederiz” dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupasi son 16 turunda Galatasaray ile oynayacagi maçin hazirliklarina basladi.

Antrenman öncesi basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Fatih Aksoy, Trabzonspor galibiyetinin moraliyle hazirliklarin iyi gittigini söyledi.

Süper Lig’e verilen aradan iyi döndüklerini belirten Aksoy, “Takimda bir performans artisi gösterdi. Güzel de bir kamp dönemi geçirdik. Sezon basinda biraz eksiktik. O bir aylik ara bize iyi geldi bana da iyi geldi. Takimla beraber ben de performansi arttirdigimi düsünüyorum” diye konustu.



“2. yariya bu moralle baslayacagiz”

Geçen sene ligi iyi bir noktada tamamladiklarini bir puanla Avrupa Lig’ini kaçirdiklarini belirten Aksoy, beklentileri yükselttiklerini bildiklerini söyledi.

Hazirlik kampini eksik yaptiklarini ve transferlerin geç geldigini kaydeden Aksoy, “Aradan sonra daha iyi döndük ligi 24 puanla bitirdik, ilk yariyi. Bazi maçlara baktigimizda içerdeki Giresun, Istanbul ve Adana maçinda sanki 4-5 puan biraktik gibi hissediyorum. Onlari da alsaydik ikinci yari biraz daha yüksek hedefler koyabilirdik. Ama son bitiris bizim için iyi oldu. Bence 2. yariya bu moralle baslayacagiz. Önce kupa sonra Fatih Karagümrük maçimiz var. Ivmemizi artiriyoruz insallah bu sekilde devam ederiz ve daha yukarilara oynamaya devam ederiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA