Andrea Pirlo Açiklamasi 'Önceden Tayin Ediliyorsa Bazi Seyler, Buraya Gelip Maç Yapmamiza Gerek Kalmiyor'

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Kasimpasa maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Önceden tayin ediliyorsa bazi seyler, buraya gelip maç yapmamiza gerek kalmiyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasinda Fatih Karagümrük deplasmanda karsilastigi Kasimpasa ile 2-2 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, "Söyleyecek çok bir sey yok. Herkes gördü son pozisyonda olanlari. Bütün hafta çalismamizi bu sekilde baltalayacak seyler olacaksa gelmeyelim. Önceden tayin ediliyorsa bazi seyler, buraya gelip maç yapmamiza gerek kalmiyor. Ligin bütün maçlarin bütün maçlarinda sikintilar oluyor, sadece Galatasaray, Fenerbahçe gibi büyük takimlarin maçlarinda degil. Bunlarin arastirilmasi ve sorgulanmasini gerektigini düsünüyorum" seklinde konustu.

Belçika Milli Takimi teknik direktörlügü için adinin geçmesinin sorulmasi üzerine Pirlo, "Su an Karagümrük’ün hocayim. Su andaki düsüncelerim burada olmak" diye cevap verdi. Sözlesmesinin sezon sonunda sona ereceginin hatirlatilmasi üzerine Italyan çalistirici, "Su anda önemli olan futbola odaklanmak, her hafta iyi seyler yapmak. Önümüzde yari dönem daha var. O dönem içinde de gelismeler oldukça ögreniriz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA