Ibrahim Üzülmez Açiklamasi 'Zor Bir Maç Oldu'

DENIZLI – Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, Denizlispor galibiyeti ardindan, “Ikinci golü bulabilsek bizim adimiza biraz daha rahatlayabilecegimiz müsabaka olabilirdi. Bundan sonraki haftalarda daha da çok çalisarak, Eyüpspor’u hedeflerine ulastirmak istiyoruz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 20. haftasinda Eyüpspor, deplasmanda A. Denizlispor’u 1-0 maglup etti. Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, maç sonu basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Oyuna iyi basladiklarini ilk yarida pozisyonlari iyi degerlendirdiklerini söyleyen Üzülmez, ikinci yarida oyuncularla kurdugu iletisim sayesinde dogru isler yaptiklarini vurguladi. Lig yarisinda zirvede yola devam etmek istediklerini belirten Üzülmez, “Zor bir maç oldu bizim için. Çünkü hakikaten Denizlispor’un da siddetle puanlara ihtiyaci var. Bizim de kazanmaya ihtiyacimiz var. Lig yarisi içerisinde zirvede yolumuza devam etmek için ikinci yarinin ilk maçlari zor oluyor. Bugün de karsimiza diri bir takim vardi. Mücadele eden bir takim vardi. Oyuna iyi motive olmus bir Denizlispor takimina karsi hakikaten oyuncularim özellikle ikinci yarida göstermis olduklari mücadele bizleri mutlu etti. Ilk yarida çok fazla pozisyonun olmadigi bir müsabaka oldu. Halil’in geçis oyununda buldugumuz golün disinda çok da fazla pozisyon yoktu. Ikinci yari oyuncularimizi uyarmamizla beraber hakikaten dogru isler yaptik. Pozisyonlarimiz ve kaçirdigimiz noktalar var. Belki ikinci golü bulabilsek bizim adimiza biraz daha rahatlayabilecegimiz müsabaka olabilirdi. Ama kaçirdigimiz zaman koruma içgüdüsüyle oyuncularim ikinci yarinin sonuna dogru skoru korumak için zaman zaman defansif anlamda kaldigimiz pozisyonlar oldu. Denizlispor deplasmaninda bu kadar pozisyonlara gireceksiniz ama bunlarin birini degerlendigimiz için mutluyuz” diye konustu.



“Ben hep diyorum yetenek maç kazandirir”

Ligin her takima önemli bir katkisi oldugunu ve yetenegin ön plana çiktigi bir ligden bahseden Üzülmez, “Uzun bir lig maratonu. Ligde mücadele etmemiz gerektigini her firsatta söylüyorum. Bu lig hakikaten mücadele gücünün ön plana çiktigi, her takimi zorlayabilecegi bir lig dolayisiyla biz çalisacagiz. Mücadele edecegiz, kagit üstünde dogru ve iyi bir takimiz yetenekli oyuncularimiz var. Ama ben hep diyorum yetenek maç kazandirir, biz iyi çalisirsak, takim olursak birlik olurda takim olursak ayni dili konusursak o zaman bizler hedefe ulasiriz. Ilk yari ayni dili konustuk, lider bitirdik. Ikinci yarida da bundan sonraki haftalarda daha da çok çalisarak, arttirarak Eyüpspor’u hedeflerine ulastirmak istiyoruz. Oyuncularimi kutluyorum Denizlispor’a da basarirlar diliyorum” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA