Yesilçinarspor Kuvvet Çalisti

TFF Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden ve ilk yariyi 11 puan ile 13. sirada tamamlayan GL Yesilçinarspor, ligin ikinci yarisi için hazirliklarina ara vermeden günde çift idman ile devam ediyor.



Son antrenmaninda salonda kondisyon çalisan yesil beyazlilarda, hedef ikinci yarida alt siralardan kurtularak üst siralara tirmanmak olarak belirlendi.

Ligin ikinci yarisi için GL Yesilçinarspor’a transfer olan kaleci Eren Abadanc, ligin ikinci yarisina iyi bir baslangiç yapmak istediklerini belirterek; “Böyle bir camiaya geldigim için çok mutluyum. Transferimde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Takimin durumu ortada. Buraya bu takima yardimci olmaya geldik. Insallah layik oldugu yere el birligi içerisinde çikaracagiz. Ikinci yari hazirliklarimiz tam gaz devam ediyor. Kamp dönemi çok yogun geçiyor. Hocalarimizin esliginde çok iyi antrenmanlar yapiyoruz. Ikinci yariya boma gibi girecegiz” dedi.



Takima yeni katilan forvet oyuncusu Ismail Yilmaz da basari yasamak için geldigini yesil beyazli takima geldigine vurgu yaparak; “Buraya geldigim için gayet mutluyum. Burada gayet güzel bir ortam var. Çalismalara yogun bir sekilde devam ediyoruz. Bazen günde çift idmanla bazen tek idmanla ikinci yariya en iyi sekilde hazirlanmaya gayret ediyoruz. Takimda herkes hazir durumda. Lige tutunmaya çalisacagiz. Daha sonra da üst siralara tirmanmayi hedefliyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA