Trabzonspor, Basaksehir Karsisinda Moral Ariyor

Spor Toto Süper Lig’de zor günler geçiren Trabzonspor, konuk edecegi Medipol Basaksehir karsisinda alacagi puan ya da puanlarla moral bulmak istiyor. 685 gündür evinde yenilmeyen bordo-mavililer, seriyi 34 maça çikarmayi hedefliyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasinda 14 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da Basaksehir’i agirlayacak. Müsabakayi hakem Ali Sansalan yönetecek. Sansalan’in yardimciliklarini ise Cevdet Kömürcüoglu ve Alex Tascioglu yapacak.

Geçtigimiz hafta Alanyaspor deplasmanda 5-0’lik maglubiyet alarak lider Galatasaray’in 10 puan gerisinde kalan bordo-mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avci, yönetim ile görüserek yola devam karari almisti.

Yarin 33 maçtir yenilmedigi sahasinda Basaksehir’i konuk edecek olan Trabzonspor, rakibi karsisinda alacagi puan veya puanlarla moral bulmak için mücadele edecek. Bu sezon iç sahada farkli dis sahada farkli bir görüntü sergileyen Karadeniz ekibi, evinde son yenilgisini 8 Mart 2021’de Alanyaspor’a 3-1 kaybettigi 2020-2021 sezonunun 29. hafta maçinda almisti. Sahasinda 685 günlük yenilmezlik serisi yakalayan bordo-mavili ekip, söz konusu 33 maçta 21 galibiyet ve 12 beraberlik elde etti.

Bir siyah, bir beyaz

Trabzonspor, sahasinda Fenerbahçe karsisinda aldigi 2-0’lik galibiyetle zirve için önemli bir adim atmisti. Deplasmanda ise Fatih Karagümrük karsisindaki 4-1’lik maglubiyet büyük bir hayal kirikligina yol açti. Ardindan agirladigi Giresunspor’u 3-0 yenen Karadeniz ekibi, dis sahada ise Alanyaspor’a 5-0 kaybetti.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon deplasmanda oynadigi 9 maçta 3 galibiyet, 4 maglubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Avci’nin takimi, bu karsilasmalarda 11 puan elde etti.

Kaynak: İHA