Birhan Emre Yazici Açiklamasi 'Trabzonspor, Bu Süreci Taraftarlarin Destegiyle Asacaktir'

Trabzonlu Is Insani NKY Yönetim Kurulu Baskani Birhan Emre Yazici, bordo-mavili takimin yasadigi süreci taraftarlarin destegiyle atlatilacagina inandigini söyledi.

Birhan Emre Yazici, geçtigimiz sezon yasanan sampiyonluga kolay ulasilamadigini, stresli bir dönemden de geçildigini vurguladi. Bunun da mental bir yorgunluga yol açtigini belirten Yazici, "Sampiyonluk sürecini yönetmek kolay degildi. Stresli bir süreçten geçildi. Bu sezon için beklentimiz Trabzonspor’u daha iyi yerlerde görmek ama bu sezon itibariyla simdiye dek bekledigimiz havayi yakalayabilmis degiliz" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci’nin, bordo-mavili takimin basinda önemli basarilara imza attigini belirten Yazici, "Yönetimin ve camianin istikrardan yana tavir koymasi çok önemliydi. Süreci toparlama adina yapilacak dokunuslara , taraftarimizin destegiyle atlatacagimiza inaniyorum. Basaksehir maçi yeni baslangiç adina büyük bir önem tasiyor. Yeni hikayeler yazmak için sabirli olmamiz gerekiyor. Sabirsizlik zarar verici olabilir. Bu sikintili süreçten iyi bir dönüs yapacagimizi düsünüyorum" dedi.

Kaynak: İHA