Trabzonspor, Basaksehir Maçi Hazirliklarina Basladi

Spor Toto Süper Lig’de, Alanyaspor karsisinda 5-0’lik agir bir yenilgi alan Trabzonspor, sahasinda oynayacagi Basaksehir maçi hazirliklarina Abdullah Avci yönetiminde moralsiz basladi.

Trabzonspor, Mehmet Ali Yilmaz Tesislerinde Teknik Direktör Abdullah Avci yönetiminde Basaksehir maçi hazirliklarina basladi.

Alanyaspor maçinda oynayan oyuncularin rejenerasyon çalismasi gerçeklestirdigi antrenmanda diger oyuncular teknik isinma ve koordinasyon çalismasinin ardindan 5’e 2 gerçeklestirdi. Antrenman dayaniklik çalismasi ve çift kale maç ile son buldu.

Yarini izinli olarak geçirecek olan Trabzonspor, 12 Ocak Persembe günü yapacagi antrenmanla hazirliklarini sürdürecek.

Abdullah Avci rapor sunacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, deplasmanda oynanan ve 5-0 kaybedilen Alanyaspor maçi sonrasi genis bir rapor hazirlayacak. Ilk olarak teknik ekibiyle bir toplanti yapan deneyimli çalistirici buradan çikan sonucu yönetim kuruluna sunacak. Yönetim Kurulunun verecegi karar sonrasinda Abdullah Avci ve ekibi izlenecek yol haritasini belirleyecek. Yasananlar sonrasi yönetim ve teknik ekibin aceleci karar vermeme noktasinda fikir birligine vardiklari ögrenildi.

Ugurcan Çakir konustu

Trabzonspor Takim kaptani Ugurcan Çakir, bu aksam gerçeklestirilen antrenman öncesinde takim arakadaslariyla kisa bir konusma yaptigi ögrenildi. Yasanan sürecin ve alinan 5-0’lik maglubiyet kendilerine yakismadigini bir an önce durumu düzeltemeleri gerektigi noktasinda takim arkadaslariyla fikir-alisverisinde bulundu.

Kaynak: İHA