Havuzun Yildizlari Belli Oldu

Bursa’daki Aticilar Yüzme Havuzunda okul sporlari tarafindan organize edilen okullar arasi yildizlar yüzme sampiyonasi sona erdi. 3 gün süren sampiyonada yildiz kizlar ve yildiz erkekler Bursa Sampiyonu Macide Gazioglu Kükürtlü Ortaokulu Sporculari oldu. Okullar arasi Il Birinciligi Yüzme Müsabakalari sonunda Macide Gazioglu Kükürtlü Ortaokulu ögrencileri madalyalari topladi. Yildiz erkeklerde; 1. Macide Gazioglu Kükürtlü Ortaokulu 2. Özel Tan Ortaokulu 3. Özel Sahinkaya Ortaokulu 4. Salih Seremet Ortaokulu oldu. Yildiz kizlarda; 1. Macide Gazioglu Kükürtlü Ortaokulu 2. Salih Seremet Ortaokulu 3. Sahinkaya Ortaokulu 4. Sinav Koleji Ortaokulu oldu.

Çok sevinçli oldugunu dile getiren Macide Gazioglu Kükürtlü Ortaokulu Okul Müdürü Ramazan Yürük, ögrencileri ile gurur duydugunu, onlarin basarili olmalari için tüm imkanlari seferber ettigini ve bu ögrenciler ile daha büyük basarilar elde edecegini söyledi.

Yürük, 17-19 Subat 2023 tarihlerinde yapilacak grup müsabakalarinda ve Bolu’da yapilacak Türkiye Final müsabakalarinda ögrencilerine basarilar diledi.

Kaynak: İHA