Eczacibasi Dynavit, CEV Sampiyonlar Ligi'nde Chemik Police Ile Karsilasacak

CEV Sampiyonlar Ligi’nde namaglup yoluna devam eden Eczacibasi Dynavit, E Grubu 3. hafta mücadelesinde sahasinda Polonya temsilcisi Grupa Azoty Chemik Police ile karsi karsiya gelecek.

Mücadele ettigi iki kulvarda da yoluna namaglup sekilde devam eden Eczacibasi Dynavit, yeni yilin ilk Sampiyonlar Ligi maçina çikacak. Istanbul ekibi, CEV Sampiyonlar Ligi 3. haftasinda Polonya temsilcisi Grupa Azoty Chemik Police ile karsilasacak. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak olan mücadele, saat 19.00’da baslayacak.

Eczacibasi, 2023’ün ilk derbisinde galibiyet için sahada olacak

Eczacibasi, CEV Sampiyonlar Ligi mücadelesinin ardindan ise Sultanlar Ligi’nin 15. haftasinda, cumartesi günü saat 19.00’da Fenerbahçe’yi agirlayacak. Sezon basinda oynanan derbiyi deplasmanda 3-0 kazanan Eczacibasi, evinde sari-lacivertlileri de geçerek 14 maçlik galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Turuncu-beyazlilar, geçtigimiz cuma günü evinde Bolu Belediyespor’u 3-0’la geçerek ligin ilk yarisini galibiyetle tamamlamisti.

14 maçtir kaybetmiyor

Ligde oynadigi 14 maçtan da galibiyetle ayrilan Eczacibasi, Sultanlar Ligi’nde henüz yenilmedi. Fenerbahçe, Galatasaray ve V.Bank da dahil olmak üzere tüm maçlarini kazanan Istanbul temsilcisi, rakiplerine sadece 1 set verdi.

Kaynak: İHA