Bandirmaspor'a 5 Milyon TL'lik Tesis

Bandirmaspor Basin sözcüsü Özer Aydin, tesislesme konusunda önemli atilimlar yaptiklarini ve bu anlamda da ikinci idman sahasini kulübe kazandirdiklarini söyledi. Dolgusu için 6 bin 500 ton micir ve 4 bin 165 ton kumun kullanildigi sahanin 5 milyon TL’ye mal oldugu ögrenildi.

Teknik heyetin verdigi rapor dogrultusunda 24 yasindaki savunma oyuncusu Holownia’nin yani sira Isaac ve Dembele’ye kendilerine takim bulmalari için izin veren Bandirmaspor, ara transfer döneminde Partizan’dan 22 yasindaki kanat oyuncusu Nikola Terzic’i ve Bundesliga 2’de forma giyen 30 yasindaki Cebio Soukuo’yu kadrosuna katti. Bandirmaspor Basin sözcüsü Özer Aydin ve Yönetim Kurulu Üyesi Bilgen Süngü de takimin son durumu, transfer çalismalari ve tesislesme hakkinda basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Takimin Antalya kampina dair bilgiler vererek sözlerine baslayan Özer Aydin, "Takimimiz Antalya’da kamp yapiyor. Geçen hafta 3 Ocak’ta basladi.

Cuma günü Antalya’daki kampimiz bitecek ve su ana kadar bir hazirlik maçi yaptik. Çorumspor ile oynadigimiz maçta 3-0 galip geldik. Manos, Levent ve Kerim’in golleri ile sahadan galip geldik. Bugün saat 14.00’te bir hazirlik maçimiz olacak, Almanya 4 Ligi’nden takimla oynayacagiz. Persembe günü 2 günlük izne çikacaklar. 16 Ocak Pazartesi günü Bandirma’da topbasi yapacagiz. Ikinci yari bu hafta sonu baslayacak. 21 Ocak’ta evimizde Tuzlaspor ile karsilasacagiz” ifadelerini kullandi.

"Kombine satisimiz 105 TL"

10 maçlik özel bir kombine satisi gerçeklestirdiklerini belirten Aydin, "Bu kombine satislarimizi kulübümüzün çarsidaki magazasi, TOKI’deki tesislerimizden ve sistem üzerinden yapiyoruz. Gerekli bilgilendirmeleri yapacagiz. En büyük gücümüz taraftarimizdir. Çok degerli bir taraftarimiz ve sehrimiz var. Bunun degerini biliyorsunuz. Kombine satislarimizin fiyatini da gerçekten ilginç tuttuk, 105 TL. Taraftarlarimiza buradan duyuralim. Tüm taraftarlarimizin birlik ve beraberlik içerisinde bu özel kombineye akin etmesini, kulübü desteklemelerini bekliyoruz" seklinde konustu.



"Tesislesme anlaminda kulübümüz yüksek degerlere ulasmaya basladi"

Tesislesmede önemli adimlar attiklarini da vurgulayan Özer Aydin, "Stadyumumuz yok biliyorsunuz. Onur Göçmez baskanliginda sadece sportif anlamda degil, tesislesme anlaminda da kulübümüz, her geçen gün bir yeni tesis, yeni atilimla sürekli yüksek degerlere ulasmaya basladi.

Burada olma nedenimiz ikinci idman sahamizin yapimiyla ilgili. Eski idman sahasiyla ayni seviyeye gelmesi için ortalama 1 metrelik dolgu yapildi. Bu dolguda 6 bin 500 ton micir ve 4 bin 165 ton kum kullanildi. Su geçirgen drenaj, su tahliyesi, otomatik sulama sistemleri ile beraber müthis bir idman sahasi sagladi" diye konustu.

Kaynak: İHA