Trabzonspor, Kayserispor'a Konuk Olacak

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasinda Kayserispor’un konugu olacakken, iki takim ligde 51. kez karsi karsiya gelecek.

Büyüksehir Belediyesi Kadir Has Stadi’nda oynanacak ve saat 17.00’de baslayacak karsilasmayi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Ligde 7 hafta sonunda bordo-mavililer 13 puanla 7. sirada bulunurken, Kayserispor ise 12 puanla 8. sirada yer aliyor.

Hazirliklar tamamlandi

Trabzonspor, Kayserispor ile oynayacagi maçin hazirliklarini tamamladi. Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri’nde teknik direktör Abdullah Avci yönetiminde yapilan çalismalar tamamlanirken, bordo-mavililer bugün saat 16.00’da Kayseri’ye hareket ederek maç saatini bekleyecek.

51. randevu

Trabzonspor ile Kayserispor ligde 51. kez karsi karsiya gelecek. Iki takim arasinda oynanan 50 maçta bordo-mavililerin 31’e 7 üstünlügü bulunurken, 12 karsilasma ise beraberlikle sonuçlandi. Karadeniz ekibi rakip filelere 94 gol atarken, kalesinde ise 51 gol gördü.

Kayseri’de Trabzonspor üstün

Kayserispor ile Trabzonspor arasinda Kayseri’de oynanan 25 karsilasmada bordo-mavili takimin üstünlügü bulunuyor. Trabzonspor, söz konusu mücadelelerde 12 galibiyet alirken, ev sahibi ise 6 defa kazanan taraf oldu. 7 maçta da taraflar birbirlerine üstünlük saglayamadi. Bordo-mavililer, 31 gol atarken, kalesinde 23 gole engel olamadi.

Kaynak: İHA