KBÜ Dünya Kupasi Sampiyonu Suriye Oldu

Karabük Üniversitesi Hasan Dogan Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu tarafindan düzenlenen KBÜ Dünya Kupasi Turnuvasinin Sampiyonu Suriye oldu.

KBÜ Hasan Dogan Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulunun (BESYO) Prof. Dr. Burhanettin Uysal Ay Yildizli Stadyumunda bu sene dördüncüsünü düzenledigi ’KBÜ Dünya Kupasi Turnuvasi’ sona erdi. Toplamda 21 ülkenin katildigi turnuvada 20 müsabaka oynandi. Ögrenciler arasinda kültürel kaynasmayi saglamak ve ögrencilerin yeteneklerini sergilemesine olanak saglamak amaciyla düzenlenen turnuva her sene oldugu gibi bu sene de izleyenlere keyifli anlar yasatti.

Suriye ve Senegal takimlarinin mücadele ettigi dünya kupasi final maçini KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Karabük Il Emniyet Müdürü Kadir Yirtar, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Mustafa Yasar, Prof. Dr. Mücahit Coskun, Prof. Dr. Izzet Açar ve akademisyenler takip etti.

Zorlu final maçinda Suriye, Senegal’i ilk yarida buldugu golle 1-0 yenerek sampiyon oldu.

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat” Oynanan maçlar her sene oldugu gibi bu sene de çok heyecan verici geçti. Kazanan takim olan Suriye’yi ve turnuva basindan beri yarisan bütün takimlari tebrik ediyorum” dedi.

Sampiyon Suriye takimina final kupasini Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat takdim etti.

Kaynak: İHA