Baskan Köse Taraftarla Bir Araya Geldi

Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulüp Baskani ve Belediye Baskani Celal Köse, “Bozoklular Taraftar Dernegi’nin” yeni yerlerinin açilisina katilarak, taraftarlarla bir araya geldi.

Baskan Köse, Pazar günü oynanacak Yozgatspor 1959 FK maçi öncesi taraftarlarla kenetlendiklerini belirterek, tek hedef sampiyonluk oldugunu söyledi.



Dernek açilisinin ardindan bir açiklama yapan Baskan Köse; “Bizler hep isin basindan beri sabirla geldik ve sabirla da bu isi götürecegiz. Sonuç ne olursa olsun bir takim kurmak zorunluluktu ve bu zorunlulugu arkadaslarimizla birlikte kurduk ve Allaha hamdolsun geçen sene amatör ligden 4 takim BAL’a çikti bu takimlardan bir tanesi de Bozokspor oldu. Bu sehrin takiminin yeri en az 2. Lig bu sehir süper lig tecrübesi yasamis birinci lig görmüs ve taraftari ona hazir ve futbolla yatip kalkan bir kitlemiz var. Bizlerde bu sorumluluktan kaçamazdik. Takimimiz iyi yolda özellikle yaptigimiz transferler birbirlerine olan uyum ve diyaloglari birlikleri beraberlikleri her geçen gün artiyor. Takimi kurdugumuz günden itibaren yüzde yüzler yüzde iki yüz fark var uyum sagladikça kendilerine de güvenleri artacak. Bu sehirde iki tane takim oldu ikisi de kardes takim sartlar ne olursa olsun kim ne söylerse söylesin kim ortaya ne atarsa atsin kim aksi sözler söylerse söylesin bizim yapacagimiz sabirla takimimizi desteklemek ve yaninda olmak takimimizi basariya tasimak. Simdi 200 kisi ile basladigimiz bu yolculuk gün gelecek binlere ulasacak bütün sehir sahiplenecek sadece merkez degil ilçelerimizin da takimi olacak çünkü herkes basariya aç biz basarili olmak için ve sehrimizin bu takimini önce Allah nasip ederse 3. Lige sonrasinda da nasip olursa 2.lige el birligi ile tasiyacagiz. Burada sadece imkanlar isadamlari siyasi partiler taraftarlar yetmiyor halkinda sahip çikmasi gerekiyor. Allaha hamdolsun biz iyi yoldayiz sesiz sedasiz kimseyle çatisma ortamina girmeden isi oluruna birakarak yolumuza devam edecegiz. Diger takimdakiler de bizim arkadaslarimiz kardesimiz daha öncesinde beraber oldugumuz insanlar bundan sonra da hep birlikte olacagimiz insanlar. Pazar günü çikacagiz 90 dakika takimimizi destekleyecegiz hep birlikte deplasman maçlarimiza gidecegiz elimizi takimimiz üzerinden çekmeyecegiz gözümüzü kulagimizi tamamini bu sehrin takimina feda edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA