Antalyaspor'da Baskan Yeniden Aziz Çetin

Fraport TAV Antalyaspor Olagan Genel Kurulu gerçeklestirildi. Tek liste ile gidilen seçimde Avukat Aziz Çetin, yeniden baskanliga seçildi.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yapilan genel kurul, divan kurulunun olusturulmasi ile basladi.

Antalyaspor Divan Kurulu, Kamile Yildirim Gülgün baskanliginda, Burhanettin Çalim, Selin Tezel ve Can Atli’dan olustu.

Atatürk, Türk büyükleri ve sehitlerimiz için saygi durusunda bulunulmasinin ardindan Istiklal Marsimiz okundu. Genel kurulda, yönetim kurulu faaliyet raporu, mali tablolar, bilanço ve gelir tablosu okundu. 01.06.2021 - 31.05.202 arasinda görev yapan yönetim kurulu oy birligi ile ibra edildi. Ardindan tek liste ile gidilen seçimde yeni yönetim kurulu belirlendi. Bagimsiz denetim sirketinin belirlenmesinin ardindan yeniden baskanligi seçilen Av. Aziz Çetin bir konusma yapti.

“Dalgalanmalar yasanabilir”

Konusmasina, Kurucu Baskan Atilla Vehbi Konuk ve Antalyaspor’un kurulusunda emegi geçenleri anarak baslayan Baskan Çetin, 16 aydir görev yaptiklarini hatirlatarak, “Geçtigimiz sezon rekorlarla dolu bir sezon yasadik. Bu sezon iyi basladik ama futbolun içinde dalgalanmalar olabilir. Iyi bir teknik ekip ve iyi bir futbolcu kadromuz var. Dalgalanmalarin da bazen faydasini görüyoruz. Kimin yanimizda oldugunu, kimlerin ellerini ovusturdugunu fark edebiliyoruz” dedi.



“Var bir hayalimiz”

Görevde bulundugu süre içinde yönetim ve denetim kurulunda yer alan, ancak yeni yönetimde bulunmayacak olanlarin isimlerini tek tek okuyarak tesekkür eden Baskan Çetin, “Bugünden itibaren artan sorumlulugumuzu yeni yönetim kurulumuz ile omuzlayacagiz. Tribünde bayragini salladigim kulübüme “Var bir hayalimiz” diyerek baskan oldum. Hayallerimizi gerçeklestirmek için buradayiz” diye konustu.



"Basaracagimiza inaniyoruz"

Bu sene 1 kurusun bile hesabini yaptiklarini ifade eden Baskan Çetin, “Ekonomik sartlar, dövizdeki yükselis, euro bazli giderlerimiz, TL bazli gelirlerimiz nedeniyle bu sene her zamankinden zor geçecek. Gelecek sezon daha güçlü bir Antalyaspor için bu sezonu çok dikkatli ve tedbirli geçirmek zorundayiz. Ya tek yumruk olup tüm engelleri asacagiz, ya da geçmisteki gibi kisir çekismelerin arasinda kaybolup gidecegiz. Yapacagiz diye vakit geçirmeyecegiz, yapacagiz. Yapabiliriz, çünkü yapabilecegimize inaniyoruz. Her basari hikayesinin arkasinda cesur kararlar alan birilerini göreceksiniz. Bize cesur kararlar aldiracak olan ise camiamizin bize olan inanci, güveni ve destegi olacak. En büyük Antalyaspor” ifadelerini kullandi.

Ilk toplanti ilk antrenman

Antalyaspor’un yeni döneminde göreve gelen yönetim kurulu, seçimin hemen ardindan ilk yönetim kurulu toplantisini da gerçeklestirdi. Toplantida ilk görev dagilimi yapildi. Baskanliga Av. Aziz Çetin’in seçildigi yönetim kurulunda Sabri Gülel, Ismail Iltemir ve Sezgin Özer baskan vekilligi, Mehmet Hasan Güneysu, Fesih Tamince, Emrah Çelik, Sami Güral, Aytaç Altay ve Yener Yildirim asbaskanlik, Adnan Baskan ise basin sözcülügü görevine getirildi.

Yönetim kurulu üyeleri, toplantinin ardindan Antalyaspor’umuzun bu aksamki antrenmanini topluca izledi.

Antalyaspor Yönetim Kurulu, Aziz Çetin, Sabri Gülel, Ismail Iltemir, Memet Sezgin Özer, Mehmet Hasan Güneysu, Fesih Tamince, Emrah Çelik, Sami Güral, Aytaç Altay, Yener Yildirim, Adnan Baskan, Emin Sasioglu, Abdulkadir Satici, Ferit Sezer, Kerem Çankaya, Tarik Sarvan, Yildiray Karaer, Hasan Ulas Yildirim, Hasan Tosun, Mustafa Ergün, Levent Ördek, Medeni Çelebi, Yasin Demir, Gökhan Çetin, Yusuf Çolak, Ali Yesil, Alkan Evren, Sinan Boztepe ve Oktay Güzel isimlerinden olustu.

Kaynak: İHA